Yandex Metrica

TCG Anadolu İzmit Körfezi'ne demir attı! Kocaelililer ziyarete koştu: Büyüleyici bir gemi!

TCG Anadolu İzmit Körfezi'ne demir attı! Kocaelililer ziyarete koştu: Büyüleyici bir gemi!

Türkiye'nin ve dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi olan TCG Anadolu İzmit Körfezi'ne demir attı. Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Kocaelililerin ziyaretine açılan TCG Anadolu büyük ilgi toplandı.

Gündem

23.01.2024, 21:47

SİHA'nın yanı sıra Helikopter ve uçak taşıma kabiliyetine sahip olan amfibi gemisi TCG Anadolu, Kocaeli'de vatandaşlar ile bulundu. TCG Anadolu'yu görmek için 1 Mart Vapur İskelesine gelen vatandaşlar adeta büyülendi. 

Son dakika.. AFAD duyurdu: Van'da korkutan deprem! Son dakika.. AFAD duyurdu: Van'da korkutan deprem! Haberi Görüntüle

VAPURLA TAŞINDILAR

Açıkta demir atan TCG Anadolu'yu görmek için gelen vatandaşlar gemiye vapurlarla taşındı. Binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Türkiye'nin yüzakı TCG Anadolu vatandaşları kendisine hayran bıraktı. 

Gizemli yer altı şehri bulundu: İçinde ise yok yok! Göbeklitepe'den sonra en büyük keşif olabilir Gizemli yer altı şehri bulundu: İçinde ise yok yok! Göbeklitepe'den... Haberi Görüntüle

"GÖZLERİM YAŞARDI"

TCG Anadolu'yu gözleri yaşararak gezip incelediğini belirten Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve donanmanın geldiği seviyeyi görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Vikings: Valhalla 4. sezon ne zaman? Vikings: Valhalla bitti mi? Vikings: Valhalla 4. sezon ne zaman? Vikings: Valhalla bitti mi? Haberi Görüntüle

"HERKES GELİP GÖRMELİ"

TCG Anadolu'nun Türkiye Yüzyılı'nın bir göstergesi olduğunu belirten Yavuz, Herkesi 6 Aralık'a kadar İzmit Körfezi'nde kalacak gemiyi ziyaret etmeye çağırdı.

Olumsuz hava şartları havayolu trafiğini vurdu: Uçuşlar iptal! Olumsuz hava şartları havayolu trafiğini vurdu: Uçuşlar iptal! Haberi Görüntüle

"BUGÜN HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNÜ"

Türk donanmasının en özel gemisi olan TCG Anadolu'yu görmeye gelen Kıbrıs gazisi Ekrem İşçioğlu, bugün hayatının en güzel günü olduğunu belirterek, "Bu gemiyi yapandan, yaptırandan Allah razı olsun. TCG Anadolu çok modern bir gemi. Ordumuza hayırlı olsun." dedi.

TCG Anadolu'yu görmeye gelen emekli polis memuru Yavuz Demircan ise TCG Anadolu'yu gururla gezdiklerini kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading