Yandex Metrica

TCDD duyurdu! Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı depremzedeler 24 saat ücretsiz olarak taşıyacak

TCDD duyurdu! Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı depremzedeler 24 saat ücretsiz olarak taşıyacak

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası tek yürek oldu. Deprem bölgesinde OHAL ilan edilirken deprem bölgesinden İstanbul'a gelen vatandaşlara TCDD'den önemli bir duyuru geldi. TCDD, depremzedelerin Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro hattını 24 saat aralıksız ücretsiz olarak kullanabileceğini aktardı.

Gündem

23.01.2024, 20:26

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası yaralarını sarmaya çalışıyor. Depremzedelerin konaklayabilmesi için çevre illerde birçok otel, misafirhane, yurt kapılarını açarken İstanbul'a gelen depremzedeler için TCDD duyuruda bulundu.

Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Haberi Görüntüle

DEPREMZEDELERE 24 SAAT ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), deprem bölgesinden İstanbul'a gelen vatandaşların Kağıthane - İstanbul Havalimanı Metro hattını 24 saat aralıksız ücretsiz olarak devam ettiğini duyurdu.

TCDD'den yapılan paylaşımda, "Deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak için, Kağıthane - İstanbul Havalimanı Metro hattımızda 24 saat aralıksız olarak yaptığımız tren seferlerimiz ücretsiz olarak devam etmektedir" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading