Yandex Metrica

Tayyargiller'e atanan kayyum intihar mı etti? Özlem ve Tayyar Öz davasında skandal kayyum Bünyamin Ergün öldü, öldürüldü mü? Tayyargiller son durum ne?

Tayyargiller'e atanan kayyum intihar mı etti? Özlem ve Tayyar Öz davasında skandal kayyum Bünyamin Ergün öldü, öldürüldü mü? Tayyargiller son durum ne?

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasından sonra gözler Tayyargiller olarak bilinen sosyla medya fenomenlerine çevrilmişti. Türkiye gündemine bomba gibi düşen ''Tayyargiller'' olarak bilinen Tayyar Öz ve Özlem Öz davasında enteresan gelişmeler yaşanıyor. Dava gereği Tayyargiller'in şirketine atanan kayyum Bünyamin Ergün intihar mı etti? Sorusu sosyal medya ve arama motorları üzerinde aratılmaya başlandı. Peki Tayyargiller'e atanan kayyum intihar mı etti? Özlem ve Tayyar Öz davasında skandal kayyum Bünyamin Ergün öldü, öldürüldü mü? Tayyargiller son durum ne? Bünyamin Ergün arkasında ne not bıraktı? Tayyargiller olarak bilinen Tayyar Öz ve Özlem Öz'e atanan kayyum neden canına kıydı?

Gündem

27.04.2024, 00:19

Dilan Polat ve Engin Polat sorşturmasından sonra gözler Tayyargiller olarak bilinen Tayyar Öz ve Özlem Öz çiftine çevrilmişti. Tayyar Öz ve eşi fenomen Özlem Öz'ün haklarında başlatılan 4 soruşturma kapsamında şirketlerine kayyum atanmıştı. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre Tayyargiller şirketleriner atanan kayyum Bünyamin Ergün intihar etti. Vatandaşlar arama motorlarında , ''Tayyargiller son durum ne?'', ''Kayyum Bünyamin Ergün intihar mı etti?'', ''Kayyum Bünyamin Ergün öldürüldü mü?'' sorularına yanıt arıyor. Peki Tayyargiller'e atanan kayyum intihar mı etti? Özlem ve Tayyar Öz davasında skandal kayyum Bünyamin Ergün öldü, öldürüldü mü? Tayyargiller son durum ne? Bünyamin Ergün arkasında ne not bıraktı? Tayyargiller olarak bilinen Tayyar Öz ve Özlem Öz'e atanan kayyum neden canına kıydı?

Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Haberi Görüntüle

TAYYARGİLLER'E ATANAN KAYYUM BÜNYAMİN ERGÜN İNTİHAR MI ETTİ?

Tayyargiller olarak bilinen Tayyar Öz ile eşi fenomen Özlem Öz'ün şirketlerine atanan kayyum Bünyamin Ergün, ardında, "Çok fazla kötülük var" yazılı bir not bırakarak intihar ettiği açıklandı. 

Twitter (X) neden yavaş, açılmıyor 23 Nisan? Twitter kapandı mı, neden donuyor? Twitter (X) neden yavaş, açılmıyor 23 Nisan? Twitter kapandı mı,... Haberi Görüntüle

TAYYAR ÖZ VE ÖZLEM ÖZ ÇİFTİ BÜNYAMİN ERGÜN'Ü ÖLDÜRTTÜ MÜ?

Sosyal medyada sıkça dolaşan iddialara göre Tayyargiller olarak bilinen Tayyar Öz ve Özlem Öz'ün şirketlerine atanan Kayyum Bünyamin Ergün'ü para karşılığında vurdurttuğu iddia ediliyor. Fakat bu konu hakkında net bir şey yok, sadece söylentiden ibaret.

'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askılar kullanıldı 'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında... Haberi Görüntüle

TAYYARGİLLER DAVASI SON DURUM NE?

Kayyum Bünyamin Ergün, İstanbul Başakşehir'de bulunan evinde ''Çok fazla kötülük var, kimseyi suçlamıyorum. Her şeyi kendime yaptım'' notunu bırakarak, 9. kattan aşağı atlayarak intihar etti.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading