Yandex Metrica

Tarihe geçeceğim! Hamza Dağ İzmirlilere müjdeyi verdi: Aklımızda basmane çukuru için yeni formül var

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Basmane semtinde yer alan ve 'Basmane çukur'u olarak bilinen alanla ilgili formülleri olduğunu söyledi.

Gündem

02.05.2024, 19:18

Cumhur ittifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (ESİAD) 36'ncı Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. 

Söz konusu programda konuşan Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, "Basmane semtinde yer alan ve Basmane çukuru olarak bilinen alanla ilgili "Aklımızda bir formül var. Bu sorunu çözen bir büyükşehir belediye başkanı olarak tarihe geçeceğim." dedi.

Trafikte denetim sürüyor! Bakan Yerlikaya duyurdu: 400 bin sürücüye işlem Trafikte denetim sürüyor! Bakan Yerlikaya duyurdu: 400 bin sürücüye işlem Haberi Görüntüle

"YÜK BİR BİNA YAPMAYACAĞIZ"

"Yüksek bir bina yapmayacağız." diyen Dağ, "Mevcut haline göre bir çalışma yaptık ve ilk defa burada söylüyorum; büyükşehir başkanlığı da dahil olmak üzere kamu binalarını o alana taşıyabileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

AK Partili isim 'Uyanık olmalıyız' diyerek uyardı: Üst akıl şimdi de Türk aile yapısını hedef almıştır AK Partili isim 'Uyanık olmalıyız' diyerek uyardı: Üst akıl şimdi... Haberi Görüntüle

"EKONOMİDE TAM BAĞIMSIZLIK"

"İzmir'de yaşayarak tecrübe ettiğimiz sorunların çözümünü gerçekleştirmenin vakti geldi." diyen Hamza Dağ, "Artık hep birlikte el ele vererek İzmir için hayallerimizi gerçeğe dönüştüreceğiz. İzmir İktisat Kongresi'yle belirlenen 'Ekonomide tam bağımsızlık' hedefinin konulduğu bu toprakları zenginliğin ve bereketin şehri yapmak istiyoruz." şeklinde konuştu. 

2024 YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Üniversite yerleştirmeleri hangi gün belli olur? 2024 YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Üniversite yerleştirmeleri... Haberi Görüntüle

"HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Sözlerine devam eden Hamza Dağ, "Bu süreçte özel sektörün ihtiyaçlarını biliyor ve dünyanın dört bir yanında ticaret elçileri olarak edindiğiniz tecrübeleri önemsiyoruz. Hep birlikte çalışacak, hep birlikte başaracağız" dedi.

29 kişi hayatını kaybetmişti! İşçilerin patronu savunmasını yaptı: İhmalim yok! 29 kişi hayatını kaybetmişti! İşçilerin patronu savunmasını yaptı: İhmalim yok! Haberi Görüntüle

"ULAŞIMI EKONOMİK KALKINMANIN BİR ARACI OLARAK GÖRÜYORUZ"

Açıklamalarına devam eden Hamza Dağ, "Ulaşımı, ekonomik kalkınmanın bir aracı olarak görüyoruz. Bu kapsamda şehrimize yeni bir çevre yolu, körfez geçişi ve alternatif güzergahlar, köprülü kavşaklar, yeni metro hatları kazandıracağız." şeklinde konuştu.

Canlı yayında kendisini başından vurdu! Canlı yayında kendisini başından vurdu! Haberi Görüntüle

"İZMİR'İN KURUMSALLAŞMASINA ÖNCÜLÜK EDECEĞİZ"

"İzmir'imizi bir girişimcilik merkezi haline getirmek için, İzmir Girişim Sermaye Fonu'nu kuracağız." diyerek sözlerine devam eden Hamza Dağ, "Yeni İşim, İlk Ofisim projemizle girişimcilerimize ofis, malzeme ve muhasebe desteği sağlayacağız. İzmir'imizin her köşesinde kuracağımız iş geliştirme ofisleriyle, yatırımcılarımızın kurumsallaşma ve markalaşmalarına öncülük edeceğiz." dedi.

Son dakika: Bingöl'de şiddetli deprem! Son dakika: Bingöl'de şiddetli deprem! Haberi Görüntüle

"HERKES İÇİN ADİL İZMİR"

Sözlerine devam eden Hamza Dağ, "İzmir'imizde herkes için adil ve sürdürülebilir bir istihdam ekosistemi oluşturmak amacıyla, İstihdam Ofisleri, İzmir Mesleki Eğitim Merkezleri ve İzmir İstihdam Platformu projelerimizi hayata geçireceğiz. Bilişimi, yenilenebilir enerjiyi ve sağlık turizmini, şehrimizin ekonomisini büyütecek 3 stratejik alan olarak görüyoruz. 'Serbest Teknoloji Parkı Projesi'yle, Alsancak Limanı'nın arka alanını, İzmir'in ilk sanayi sitelerinin bulunduğu, endüstriyel mirasın zenginleştirdiği bir bölgeyi, teknoloji ve inovasyonun merkezi haline getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Merkez Bankası faiz indirir mi? MB Temmuz faiz kararı ne zaman? Merkez Bankası faiz indirir mi? MB Temmuz faiz kararı ne... Haberi Görüntüle

"TARİHE GEÇECEĞİM"

Sözlerine devam eden Cumhur ittifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "İzmir'in Basmane semtinde yer alan ve 'Basmane çukur'u olarak bilinen alanla ilgili bir formül olduğunu belirterek, "Aklımızda bir formül var. Bu sorunu çözen bir büyükşehir belediye başkanı olarak tarihe geçeceğim." ifadelerini kullandı.

13 ilde DEAŞ operasyonu: 72 şüpheli yakalandı 13 ilde DEAŞ operasyonu: 72 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

"OPERA BİNASINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

"Mevcut haline göre bir çalışma yaptık ve ilk defa burada söylüyorum; büyükşehir başkanlığı da dahil olmak üzere kamu binalarını o alana taşıyabileceğimizi düşünüyorum" diyerek sözlerine devam eden Hamza Dağ, "Belediyeyi, İl Emniyet Müdürlüğünü, Merkez Bankası binasını ve SGK İl Müdürdüğü'nü o alana taşıyıp, Konak'a bir meydan kazandırırız. Bu tartışmalı alan üzerine bir yol izlemeye çalışacağız. Karşıyaka'daki opera binasını da biteceğimizi çok net söylüyorum. Opera binasını hayat geçireceğiz." şeklinde konuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading