Yandex Metrica

Tabela belediyeciliğinde tarihe geçecek! Mansur Yavaş'ın söz verdiği vaatler elinde patladı!

Tabela belediyeciliğinde tarihe geçecek! Mansur Yavaş'ın söz verdiği vaatler elinde patladı!

Ankara'da vatandaşlara verdiği sözleri  1425 mahallesine kreş sözü veren CHP'li ABB Başkanı Mansur Yavaş, 5 yılda sadece 1 tanesini yaptığı ortaya çıktı. Yavaş'ın açılışını yaptığı 19 kreşin ise önceden yapıldığı tespit edildi.   

Gündem

27.03.2024, 20:33

Göreve gelmeden önce Ankara'da her mahalleye bir kreş sözü veren Mansur Yavaş, aradan geçen 5 yılda sadece 1 tane kreş yaparak verdiği vaatlerden olan kreş sözünü yerine getirmediği. ortaya çıktı. Yavaş'ın açılışını yaptığı kreşlerin 19'unun eski dönemden kalma çocuk kulübü olduğu, sadece tabela değişikliği yapıldı. 

Kan, tez ve gözyaşı! İhanet gecesine ait acil servis görüntüleri paylaşıldı! Kan, tez ve gözyaşı! İhanet gecesine ait acil servis görüntüleri... Haberi Görüntüle

5 YILDA 425 MAHALLEYE 1 KREŞ 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; Ankara'da 25 ilçede toplam bin 425 mahalle bulunuyor. Aradan geçen 5 yıllık süre zarfı içerisinde Yavaş, bin 425 mahalleden sadece bir tanesine sıfırdan kreş yapabildi.

Evlilik vaadine kandı tüm birikimi buhar oldu: Bu kez tuzağa dolandırıcılar düştü Evlilik vaadine kandı tüm birikimi buhar oldu: Bu kez tuzağa... Haberi Görüntüle

HİZMETTE OLAN KREŞLERİ YENİDEN AÇTI 

Kendi döneminden önce yapılan kreşlerin tabelalarını değiştirerek kendisi yapmış gibi algı oluşturmaya çalışan Yavaş'ın Ankaralılara verdiği sözlere rağmen 5 yıllık görev süresi boyunca sadece bir kreş yapması eleştirilere konu oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, açılışını yaptığı Ahmetler Çocuk kulübünün 2007 yılından fotoğrafları ortaya çıktı.

Son dakika: MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit oldu Son dakika: MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz... Haberi Görüntüle

KREŞLERİN TABELASINI ÇOCUK KULÜBÜ OLARAK DEĞİŞTİRDİ 

Ancak Yavaş, katıldığı programlarda kendi döneminden önce yapılan kreşleri de sahiplenerek açılışı yapılan kreş sayısının 20 olduğunu ifade etti. Kreşlerin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı denetiminde olduğunu bilen Yavaş, ABB'ye ait diğer kreşlerin de tabelasını değiştirerek "çocuk kulübü" olarak adlandırdı. Yavaş'ın yaptığı değişiklik ile denetlemelerden kaçmayı hedeflediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a tiyatro diyenleri affetmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a tiyatro diyenleri affetmeyeceğiz Haberi Görüntüle

YAVAŞ'IN YAPAMADIĞI KREŞLERİ AK PARTİLİ İLÇE BELEDİYELERİ YAPTI

Verdiği vaatlere ve 58 milyar liralık devasa bütçesine rağmen kreş yapamayan Yavaş'a karşılık olarak Ankara'nın AK Partili belediyeleri 12 adet kreşin yapımını üstlendi.

Aradan geçen 5 yıllık sürede Sincan Belediyesi 1.3 milyarlık bütçesiyle 5, Keçiören Belediyesi 750 milyon liralık bütçeyle 3, Mamak Belediyesi 2 kreş yaparken 959 milyon liralık bütçeyle Altındağ ve 160 milyon lira bütçe ile Kahramankazan Belediyesi 1'er tane kreş inşa etti.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading