Yandex Metrica

Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu 23 Mart? Survivor All Star'da ilk potaya giden isim kim, hangi takım kazandı?

Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu 23 Mart? Survivor All Star'da ilk potaya giden isim kim, hangi takım kazandı?

Survivor All Star'da dokunulmazlık mücadelesi son sürat devam ediyor. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları, yeni haftanın ilk dokunulmazlık yarışına katıldılar. Kazanan takım, ödülle birlikte dokunulmazlığıda kazanmış oldu. Kaybeden takımdan bir yarışmacı ise eleme potasına girmiş oldu. Geçtiğimiz hafta kırmızı takımdan Bozok, adaya veda eden isim olmuştu. Peki, Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu 23 Mart? Survivor All Star'da ilk potaya giden isim kim, hangi takım kazandı?

Gündem

01.04.2024, 12:11

TV8'in en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star'da, mavi ve kırmızı takımlar 23 Mart günü haftanın ilk dokunulmazlık yarışmasında zorlu mücadeleler verdi. Büyük bir rekabetin yaşandığı dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, ada konseyinde bir yarışmacının adını yazdı. Peki, Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu 23 Mart? Survivor All Star'da ilk potaya giden isim kim, hangi takım kazandı?

Bakan Yerlikaya duyurdu! Silah kaçakçıları Bakan Yerlikaya duyurdu! Silah kaçakçıları "Mercek" altında: 869 gözaltı Haberi Görüntüle

SURVİVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI 23 MART?

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, 23 Mart Cumartesi akşamı çıktıkları ilk dokunulmazlık oyununun yanı sıra bir de ödül kazandılar. Kazanan takım, Hollywood tarzında bir deneyim yaşayarak kırmızı halıda yürüme fırsatı elde etti ve ünlülerin masalarındaki yemekleri tadabilecekleri lüks bir vilaya gittiler. Yarışmacılar önce atıştırmalıkların ardından doyurucu bir yemek yediler. Sonrasında fotoğraf kabinlerinde eğlenceli anılarını ölümsüzleştirdiler ve bir Oscar ödülü almış filmin keyfini çıkardılar.

Son ana kadar kıyasıya bir yarışma oldu. Ogeday ve Damlacan'ın etkileyici performansı ile mavi takım, 12-11'lik bir skorla dokunulmazlığın ve ödülün sahibi olmayı başardılar.

İş arayanlar dikkat! 81 ilde 1608 personel alımı olacak: Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? İş arayanlar dikkat! 81 ilde 1608 personel alımı olacak: Başvurular... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU 23 MART?

Kırmızı takımın ada konseyinde yaptığı oylama sonucunda haftanın ilk kadın eleme adayı kırmızı takımdan Aleyna olarak belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading