Yandex Metrica

SURVİVOR'DA BEKLENMEDİK CEZA! Survivor Sema diskalifiye mi edildi, oyun cezası mı aldı? Sema ve Pınar neden kavga etti? Survivor All Star 2024 Sema ve Pınar ceza aldı mı?

SURVİVOR'DA BEKLENMEDİK CEZA! Survivor Sema diskalifiye mi edildi, oyun cezası mı aldı? Sema ve Pınar neden kavga etti? Survivor All Star 2024 Sema ve Pınar ceza aldı mı?

Survivor All Star 2024 yarışma programında yarışmacı Pınar ve Sema kavga etti. Survivor'un 44. bölüm fragmanında, Sema'nın Pınar'a tekme atması ve Sema'nın ada konseyinde ağlamasının üstüne Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde konuşma yapması Survivor'da Sema ve Pınar hakkında ceza konularını gündeme getirdi. Survivor'da beklenmedik bir ceza gelebilir. Peki Survivor Sema diskalifiye mi edildi, oyun cezası mı aldı? Sema ve Pınar neden kavga etti? Survivor All Star 2024 Sema ve Pınar ceza aldı mı? Sema ve Pınar neden kavga etti?

Gündem

18.05.2024, 22:42

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'da 44. bölümde Sema ile Pınar kavga etti. Sema ve Pınar arasında iyice gerilen ipler kopma noktasına geldi. Sema, Pınar'a ''Niye benden uzak durmuyorsun? İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın'' ifadelerini kullandı ve tartışma büyüdü. Pınar, ''Uzak dur'' diye Sema'ya bağırdı. İkilinin arasındaki kavga güçlükle sonlandırıldı.

Survivor kırmızı, mavi takım hayranları Sema ve Pınar kavgasını araştırmaya başladı. Survivor sevenler, Sema ve Pınar'ın ceza alıp almadığını merak konusu haline getirdi. Peki Survivor Sema diskalifiye mi edildi, oyun cezası mı aldı? Sema ve Pınar neden kavga etti? Survivor All Star 2024 Sema ve Pınar ceza aldı mı? Sema ve Pınar neden kavga etti?

Eşi, fenomen Neslim Güngen’i anında sattı: Bir darbe de çalışanlarından! Zorla kullandırtmışlar Eşi, fenomen Neslim Güngen’i anında sattı: Bir darbe de çalışanlarından!... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI ACİL DURUM KONSEYİNDE YARIŞMACILARI TOPLADI

Acun Ilıcalı, yaşanan Sema ve Pınar kavgası sonrasında acil durum konseyinde yarışmacıları topladı. Nagihan ada konseyinde, ''Sema ve ekip toplanıp gülüşüyorlardı bu yılan muhabbetine ama adaya gelince bambaşka bir Sema çıktı bizim karşımıza." ifadelerini kullandı. Merve ise "Pınar'ın sarf ettiği sürekli kışkırtmaya dayalı kelimeler vardı." dedi. Avatar Atakan ise "Sema'nın yaptığını asla onaylamıyorum, katılmıyorum. Ama diğer taraftan da çok ağır bir tahrik var.'' ifadelerini kullandı.

Pınar ile Sema Survivor ödül oyununda yarışmadı. Ada konseyinde sert açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı karşısında Sema gözyaşlarını tutamadı.

Acun Ilıcalı, ''Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik ve sonrasında da bir kanaate ulaştık'' ifadelerini kullandı.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dendias'a tepki Miçotakis'e uyarı Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dendias'a tepki Miçotakis'e... Haberi Görüntüle

SURVİVOR SEMA VE PINAR NEDEN KAVGA ETTİ?

Sema, Pınar'a ''Niye benden uzak durmuyorsun? İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın'' ifadelerini kullandı ve tartışma büyüdü. Pınar, ''Uzak dur'' diye Sema'ya bağırdı. İkilinin arasındaki kavga güçlükle sonlandırıldı. 

Son dakika... Diplomatik kaynaklardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Esad açıklaması! İddialar yalanlandı Son dakika... Diplomatik kaynaklardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Esad açıklaması! İddialar... Haberi Görüntüle

SURVİVOR SEDA DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ, ELENDİ Mİ?

Acun Ilıcalı'nın, ''Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik ve sonrasında da bir kanaate ulaştık'' açıklamasından sonra Survivor yarışmacısı Sema'nın diskalifiye edilip edilmediği elenip elenmediği merak konusu oldu. Survivor'da Acun Ilıcalı, ''Sizin gözleminiz bizim için değerli ancak bizim tarafımızdan görünen Sema'nın kavgayı başlattığı ve devam ettirdiği. Bizim Pınarla ilgili değil daha çok Sema ile olacak. Çünkü Pınar'ın yaptığı bir şey yok bizim açımızdan'' dedi.

Tek bir sözü sokakları doldurdu! Erdoğan'ın o cümlesi darbeyi püskürttü:  Milletimiz meydanlara insin! Tek bir sözü sokakları doldurdu! Erdoğan'ın o cümlesi darbeyi püskürttü:... Haberi Görüntüle

SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE CEZASI MI ALDI?

Acun Ilıcalı'nın ''Bir karar aldık'' açıklaması fragmanda gösterilirken, Survivor Sema'nın kavgadan sonra kaç oyun cezası aldığı Survivor hayranları tarafından merak konusu oldu. Survivor Sema diskalifiye edildi.

Acun Ilıcalı, ''Bizi 10 yıldır tanıyorsun ki, bizim en çok istemediğimiz şey yarışmacı kaybetmek. Buralarda hiç bir zaman o onu dedi bu onu dediye taviz vermedik. Hata yapmadık demiyoruz. Konu şu; görüntüleri defalarca izledik. Baraka itibariyle senin birinci derece fiziksel temasın var. Yaşam alanındaki bölüm bizim için çok hassas. Ama yaşam alanında şiddet başka bir boyut oluyor. İkinci partide fiziksel temasın devam ediyor. Bir karar verilmesi gerekiyor bu olayla ilgili. Arkadaşlarla konuyu değerlendirdik. Olayı defalarca izledik. Diğer yarışmacılarla da konuştuk. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda; açıkçası bize çok değer katan bir yarışmacısın. Bizim için değerin çok yüksek. Sen bana göre örnek bir annesin. Hayatı tek hareketiyle değil genele bakarak karar veririm her zaman. Yaşanan bu olay bizim çizgimizin dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız ve bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024'ten ayırmak zorundayız'' ifadelerini kullandı.

30 yaşından büyüklere öğrenci indirimi kalktı mı? İstanbulkart öğrenci indirimi 30 yaşında öğrenciler için bitti mi? 30 yaşından büyüklere öğrenci indirimi kalktı mı? İstanbulkart öğrenci indirimi... Haberi Görüntüle

SEMA PINAR'A NEDEN SALDIRDI?

Nagihan, ''Sadece bu Survivor değil. Bir önceki Survivor ve 2011 yılına dayanan bizim, benim, Merve Aydın'ın, Pınar Saka'nın dünya şampiyonasında madalya aldıktan sonra 4*400 metre bayraklı yarışa çıkacaktık. Aslında bütün hikaye oradan başlıyor. 2017'ye de yansıdı. Bu seneye yansıdı. Bu konu açılınca açıkçası biz çok oralı olmak istemedik çünkü bizlik bir durum yok. Biz hem kendi bireysel madalyalarımızı almışız. Hem de bayrakta da nasıl ki Survivor'ı Acun Ilıcalı yönetiyorsa, Milli Takımı da bir teknik direktör yönetiyor. Burada Pınar ile Sema'nın bir türlü anlaşamadığı anlaşmak istemediği bir kan davası var. Yok benim hakkımdı, yok senin hakkındı. Aslında net olan bir şey vardır. Saniyeler konuşur, saliseler konuşur. Atletizmde de bu böyle olmuştur. O zaman ki madalyamızı aldığımız içinde formda olduğumuz içinde teknik direktörümüz yani hocamız bizi dörtlüyü öne sürdü ve çıktığımızda da en iyi saniyeyi yapıp madalya getirdik ülkemize ama bu buruk sevinci bir türlü atlatamadık üzerimizden 13 sene geçmesine rağmen. Burada da Survivor adı altında ama hiçbir olay olmadan birbirlerine bilenmiş iki yarışmacı vardı. Ben Pınar'ı sivil hayatta tanırım, ikisi de benim milli takım arkadaşım. İkisiyle de iyi anlaşırım ne kadar rekabet içerisinde olsak da, tartışırız kavga ederiz, rakip oluruz ama tabii ki koruma noktasında da ne yapacağımı açıkçası bende bilemedim. Bir anda kargaşa oldu. Zifiri karanlık zaten hiçbir şey yok. Bir anda olayın içerisinde kendimi buldum. Tekmeler, yumruklar yani açık konuşmak gerekirse Sema benim rakibim. Pınar çok fazla şiddete dayalı birisi değil ama burası gerçekten çok hep söylüyorum da. Herkes belki benden bekliyordu bunu ama gerçekten buranın zorluğunu anlatmakla bitiremeyiz.'' dedi.

Habere Tepki Ver

1

7

2

2

0

0

0

1

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading