Yandex Metrica

SURVIVOR'A YENİ TRANSFER! Sema'nın yerine yeni yarışmacı kim geldi? Sema kavgadan diskalifiye olduktan sonra 2024 All Star kadrosuna kırmızı, mavi takıma kim katıldı?

SURVIVOR'A YENİ TRANSFER! Sema'nın yerine yeni yarışmacı kim geldi? Sema kavgadan diskalifiye olduktan sonra 2024 All Star kadrosuna kırmızı, mavi takıma kim katıldı?

Survivor All Star 2024 yarışmasının dün akşamki bölümünde  Pınar ile Sema  büyük bir kavgaya tutuştu. Kavga sırasında Sema, Pınar'a tekme atarak büyük tepki topladı. Survivor'dan diskalifiye edilen Sema'nın yerine kimin geleceği merak konusu oldu. Survivor izleyicileri ve sevenleri, Sema ve Pınar kavgasının ardından Survivor All Star kırmızı ve mavi takıma kimin geleceğini merak etmeye başladı. Acun Ilıcalı, Sema'nın diskalifiye olduğunu açıkladıktan sonra Sema'nın yerine gelecek isim konusunda bazı ipuçları verdi. Peki Survivor Sema'nın yerine kim geldi? Survivor'a mavi ve kırmızı takıma Sema yerine kim dahil oldu?  

Gündem

06.05.2024, 19:21

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'da 44. bölümde Sema ile Pınar kavga etti. Yaşanan büyük kavgada Sema, Pınar'a ''Niye benden uzak durmuyorsun? İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın'' ifadelerini kullandı ve tartışma büyüdü. Pınar, ''Uzak dur'' diye Sema'ya bağırdı. İkilinin arasındaki kavga güçlükle sonlandırıldı. 

Acun Ilıcalı, görüntüleri tamamen izlediğini belirterek Sema'yı Survivor 2024'ten diskalifiye etti.

Survivor All Star 2024 kırmızı ve mavi takım hayranları, sevenleri Sema'nın diskalifiye olmasının ardından Survivor'da Sema'nın yerine kim geleceğini araştırmaya başladı. Acun Ilıcalı, Sema'nın yerine gelecek isim hakkında önemli ipuçlarında bulundu. Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 kadrosuna süpriz bir transfer geleceğinin sinyallerini verdi. Peki Survivor Sema'nın yerine kim geldi? Survivor'a mavi ve kırmızı takıma Sema yerine kim dahil oldu?

Devlet Bahçeli'den dikkat çeken 15 Temmuz mesajı: İkaz ediyorum! Devlet Bahçeli'den dikkat çeken 15 Temmuz mesajı: İkaz ediyorum! Haberi Görüntüle

SURVİVOR SEMA NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Acun Ilıcalı, ''Arkadaşlarla konuyu değerlendirdik. Olayı defalarca izledik. Diğer yarışmacılarla da konuştuk. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda; açıkçası bize çok değer katan bir yarışmacısın. Bizim için değerin çok yüksek. Sen bana göre örnek bir annesin. Hayatı tek hareketiyle değil genele bakarak karar veririm her zaman. Yaşanan bu olay bizim çizgimizin dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız ve bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024'ten ayırmak zorundayız'' ifadelerini kullanarak, Sema'nın diskalifiye edildiğini açıkladı.

Mersin'den sonra Ağrı'da PKK halayı: Biji serok Apo sloganları atıldı! Mersin'den sonra Ağrı'da PKK halayı: Biji serok Apo sloganları atıldı! Haberi Görüntüle

SURVİVOR ALL STAR 2024 KIRMIZI, MAVİ TAKIMA KİM DAHİL OLDU?

Survivor'da Sema ile Pınar arasında büyük bir kavga meydana gelmişti.Sema, Pınar'a ''Niye benden uzak durmuyorsun? İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın'' ifadelerini kullandı ve tartışma büyüdü. Pınar, ''Uzak dur'' diye Sema'ya bağırdı. İkilinin arasındaki kavga güçlükle sonlandırılmıştı. Survivor Sema'nın yerine kırmızı ve mavi takıma hangi ismin dahil olacağı henüz belirlenmedi.

Tolgahan Karataş kimdir? Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından neden ayrıldı? Tolgahan Karataş kimdir? Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından neden... Haberi Görüntüle

SURVİVOR SEMA'NIN YERİNE HANGİ İSİM GELİYOR?

Survivor'da Pınar ile kavga ettikten sonra diskalifiye olan Sema'nın yerine kimin geleceği merak konusu oldu. Survivor All Star 2024 yarışmasında daha yeni katılım gösteren Sema, Pınar ile yaşadığı tartışma sonrasında diskalifiye edildi. Survivor izleyicileri ve hayranları Sema'nın yerine kimin geleceğini merak etmeye, araştırmaya başladı.

Survivor'da diskalifiye edilen Sema'nın yerine henüz kimin gelip gelmeyeceği kesin değil. Kesinleştiği zaman haberimizi tekrardan güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

3

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading