Yandex Metrica

Survivor Yunus Emre'nin eşi düşük mü yaptı? 2024 Yunus Emre'nin eşi Beria Özden hamile değil miydi? Aleyna ile yakınlaşmasına sert tepki! Beria Özden neden ve ne zaman düşük yaptı?

Survivor Yunus Emre'nin eşi düşük mü yaptı? 2024 Yunus Emre'nin eşi Beria Özden hamile değil miydi? Aleyna ile yakınlaşmasına sert tepki! Beria Özden neden ve ne zaman düşük yaptı?

TV8 ekranlarının sevilen yarışmacısı Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, dün müjdeli haberi duyurmuştu. Survivor All Star 2024 Türkiye'nin sevilen ve iddalı isimlerinden olan Yunus Emre'nin hayatı Survivor izleyicileri ve hayranları tarafından merak konusu oldu. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, Yunus Emre'nin baba olacağını duyurmuştu. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, Yunus Emre'nin Aleyna ile olan konularına sert tepkiler vermişti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, ''Aleyna'dan uzak dur!'' diyerek Yunus Emre'ye tepki göstermişti. Peki Survivor Yunus Emre'nin eşi düşük mü yaptı? 2024 Yunus Emre'nin eşi Beria Özden hamile değil miydi? Aleyna ile yakınlaşması düşük yapmasına mı sebep oldu?

Gündem

26.04.2024, 19:13

TV8 kanalında Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla hazırlanan, Türkiye'nin sevilen yarışma programları arasında yer alan Survivor All Star 2024 Türkiye'de, Survivor yarışmacılarından kırmızı ve mavi takım arasındaki favori yarışmacı Yunus Emre olarak gösteriliyordu. Yunus Emre'nin eşinden bir süredir hamilelik iddiaları gündeme gelmişti. Yunus Emre, baba olma sevincini Aleyna'ya sarılarak kutlayınca, eşi Bedia Özden'den büyük tepki gelmişti. Bedia Özden'den bugün kötü haber geldi. Peki Survivor Yunus Emre'nin eşi düşük mü yaptı? 2024 Yunus Emre'nin eşi Beria Özden hamile değil miydi? Aleyna ile yakınlaşması düşük yapmasına mı sebep oldu?

AK Parti'den İsrailli bakana sert tepki: Cumhurbaşkanımız soykırım şebekesine karşı küresel vicdanın sesidir AK Parti'den İsrailli bakana sert tepki: Cumhurbaşkanımız soykırım şebekesine karşı... Haberi Görüntüle

2024 SURVİVOR YUNUS EMRE BABA MI OLUYOR?

Survivor son bölümünde iletişim ödülünü kazanan Yunus Emre, baba olacağını öğrenmişti. ''Bekliyoruz babamız'' paylaşımı ile eşine seslenen Beria Özden, müjdeli haberi duyurmuştu.

aba olacağını öğrenen Yunus Emre, "Baba mı oluyorum şaka mı baba oluyorum" diyerek sevinç çığlıkları attı. Ardından, "Dünyalar güzeli karım. Şükürler olsun Allah'ıma" diyerek sevinen Yunus Emre'nin Aleyna ile sarılması büyük tartışmaya sebebiyet verdi.

Dışişleri Bakanı Fidan tebliğ etti: İşte Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Dışişleri Bakanı Fidan tebliğ etti: İşte Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE'NİN EŞİ BERİA ÖZDEN DÜŞÜK MÜ YAPTI?

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, Yunus Emre'nin baba olacağını duyurmuştu. Beria Özden'den bugün kötü haber geldi.  Yunus Emre ile Aleyna için Beria Özdemir, ''Ceza yapma Aleyna dan uzak dur'' mesajı verdi. Survivor izleyicileri ve hayranları Yunus Emre ile Aleyna yakınlaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Beria Özdemir'in hamilelik iddiaları hakkında yalanlamalar yapılıyordu. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, düşük yaptığını açıkladı.

6 tabancalı Mossad ajanı, İstanbul'da kimin evinde kaldı: Gözler Çabad örgütü elebaşında 6 tabancalı Mossad ajanı, İstanbul'da kimin evinde kaldı: Gözler Çabad... Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE VE ALEYNA YAKINLAŞMASI BERİA ÖZDEN'İN DÜŞÜK YAPMASINA MI SEBEP OLDU?

İddialara göre Survivor'un favori yarışmacılarından olan Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, Yunus Emre ile Aleyna'nın Survivor'da yakınlaşmasından bir süredir rahatsız oluyordu ve Yunus Emre'yi bu konuda uyarıyordu. Sosyal medyada paylaşılan iddialara göre Yunus Emre ile Aleyna arasındaki yakınlaşma, Beria Özden'i ciddi şekilde üzerek düşük yapmasına sebep verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading