Yandex Metrica

Survivor yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Survivor birleşme partisi ne zaman 2024?

Survivor yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Survivor birleşme partisi ne zaman 2024?

2024 Survivor yarışmasıyla ilgili merak edilen konular gündemde. Birleşme partisinin ne zaman gerçekleşeceği ve takımların karışıp karışmayacağı izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı da büyük bir merak konusu olarak öne çıkıyor. Peki, Survivor yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Survivor birleşme partisi ne zaman 2024?

Gündem

21.04.2024, 18:25

Bu akşam yayınlanacak olan Survivor All Star'ın bölümünde yarışmacılar, birleşme partisinde sahneye çıkarak şarkı söyleyecekler. Yarışmacıların performanslarını ise Dominik'e giden Demet Akalın değerlendirecek. Peki, Survivor yeni bölüm bu akşam mı, ne zaman? Survivor birleşme partisi ne zaman 2024?

WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? Haberi Görüntüle

BİRLEŞME PARTİSİ OYLAMA NASIL OLACAK?

Bugün yayınlanacak olan bölümde yarışmacılar, şarkı yarışmasında hünerlerini sergileyecekler. Birleşme partisi için özel hazırlanan yarışmacılar, tek tek sahneye çıkarak şarkı söylerken onları Demet Akalın değerlendirecek. Yarışma hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı, "Bu sene bir değişiklik yaptık ve seyircimize de oylatacağız. Yarışmacımız, seyircimizin oyuyla kazanacak" ifadelerini kullanıyor. Eşinden boşanan Sercan, "Yokluğunda" şarkısını söylerken Akalın, "Sen şarkının çok içindesin. Birine gönderme mi yaptın şarkıyla anlamadım" diyor. Sercan ise gülerek "O kendisini biliyor desek" şeklinde karşılık veriyor.

Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin' dedi Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin'... Haberi Görüntüle

SURVİVOR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM MI, NE ZAMAN?

Survivor yeni bölüm bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading