Yandex Metrica

SURVİVOR PINAR İÇİN ANİ KARAR! Pınar diskalifiye mi edildi, elendi mi? Sema ve Pınar kavgasından sonra Pınar Survivor'dan kovuldu mu? Yarışmacı Pınar'a sosyal medyada büyük tepki!

SURVİVOR PINAR İÇİN ANİ KARAR! Pınar diskalifiye mi edildi, elendi mi? Sema ve Pınar kavgasından sonra Pınar Survivor'dan kovuldu mu? Yarışmacı Pınar'a sosyal medyada büyük tepki!

Survivor Sema Aydemir ve Pınar Saka kavgasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Survivor'da Sema ve Pınar kavgası, tartışmasının sonucunda Acun Ilıcalı Sema'yı diskalifiye etme, Survivor'dan eleme kararı aldığını açıklamıştı. Sosyal medyada Survivor izleyicileri ve hayranları tarafından Sema, Pınar kavgasında Pınar'ın Survivor'da ceza alıp almadığı konusunda tartışmalar başladı. Survivor All Star 2024 kırmızı takımında bulunan Pınar Saka, Survivor yarışmasından diskalifiye, elenme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Peki Survivor yarışmacısı Pınar Saka diskalifiye mi ediliyor, edildi? Survivor All Star 2024 yarışmacısı Sema ile kavga eden Pınar, kavga sonrasında Survivor adasına veda mı ediyor? Pınar Saka Survivor acil durum konseyine mi çıkartılıyor? Sema'ya haksızlık mı yapıldı? Pınar diskalifiye mi edildi, elendi mi? Sema ve Pınar kavgasından sonra Pınar Survivor'dan kovuldu mu? 

Gündem

17.05.2024, 22:43

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor'un 44. bölümünde Sema ile Pınar arasında büyük bir kavga meydana geldi. Sema, Pınar'a ''Niye benden uzak durmuyorsun? İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın'' ifadelerini kullandı ve tartışma büyüdü. Pınar, ''Uzak dur'' diye Sema'ya bağırmıştı.

Genelkurmay çatı davasında cezalar onandı! FETÖ'cülere 138'er kez müebbet hapis cezası Genelkurmay çatı davasında cezalar onandı! FETÖ'cülere 138'er kez müebbet hapis... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DAKİ KAVGADAN SONRA PINAR CEZA ALDI MI, ALACAK MI?

İkili arasında yaşanan büyük kavga çok zorluklarla ayrıldı. Survivor All Star 2024 kırmızı ve mavi takım hayranları, Survivor izleyicileri ve sevenleri Sema'nın diskalifiye olmasının ardından Pınar Saka'nın ceza alıp almadığını merak etmeye başladı. Peki Survivor Pınar Saka diskalifiye mi edildi, oyun cezası mı aldı? Sema ve Pınar neden kavga etti? Survivor All Star 2024 Pınar, Sema kavgasından sonra ceza aldı mı? Pınar diskalifiye mi edildi, elendi mi? Sema ve Pınar kavgasından sonra Pınar Survivor'dan kovuldu mu? İşte merak edilenler...

Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 16 ilde 59 gözaltı Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 16 ilde 59 gözaltı Haberi Görüntüle

SURVİVOR PINAR SAKA KAVGA SONRASINDA DİSKALİFİYE EDİLDİ Mİ?

Survivor'da Sema ile kavga eden Pınar Saka'nın Survivor'da ceza alıp almadığı merak konusu oldu. Yaşanan tartışma konusunda Sema ile Pınar Survivor ödül oyununda yarışmadı. Sema ile Pınar'ın kavgasından sonra Sema Survivor'dan diskalifiye edilerek elenmişti. Peki yaşanan kavga sonrasında Pınar Survivor'da ceza aldı mı, elendi mi?

İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel, İYİ Parti'den istifa etti İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel, İYİ Parti'den istifa etti Haberi Görüntüle

2024 SURVİVOR PINAR KAVGA SONRASINDA ELENDİ Mİ, ELENECEK Mİ?

Avatar Atakan, ''Sema'nın yaptığını asla onaylamıyorum, katılmıyorum. Ama diğer taraftan da çok ağır bir tahrik var'' ifadelerini kullanarak Pınar'In da ceza alması gerektiğini vurgulamıştı. Sosyal medyada büyük tepki toplayan Pınar'ın Survivor'dan diskalifiye olup olmadığı, elenip elenmediği ise henüz belli değil.

Habere Tepki Ver

0

1

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading