Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor Ogeday ve Acun neden tartıştı, ne oldu? Acun Ilıcalı ile Ogeday arasında ne geçti?

Survivor Ogeday ve Acun neden tartıştı, ne oldu? Acun Ilıcalı ile Ogeday arasında ne geçti?

Survivor Ogeday ve Acun neden tartıştı, ne oldu? Acun Ilıcalı ile Ogeday arasında ne geçti? soruların yanıtları merak edilir oldu. Geçtiğimiz günün akşamı TV8'de yayınlanan Survivor All Star yeni bölümünde Survivor Ogeday ile Acun Ilıcalı arasındaki diyalog sosyal medyada viral oldu.

Gündem

22.04.2024, 06:27

Survivor All Star 2024'te geçtiğimi hafta adaya Mavi takımdan Poyraz veda etmişti. Bu vedanın ardından Mavi takımda ciddi bir düşüş olduğunu belirten Acun Ilıcalı, konseyde kullandığı sert ifadeler ile Ogeday ile diyaloğa girdi. Peki, Survivor Ogeday ve Acun neden tartıştı, ne oldu? Acun Ilıcalı ile Ogeday arasında ne geçti?

Büyük gün geldi! Irak'ta Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı asıldı! Büyük gün geldi! Irak'ta Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı... Haberi Görüntüle

SURVİVOR OGEDAY VE ACUN NEDEN TARTIŞTI, NE OLDU?

Dün akşam TV8'de yayınlanan Survivor All Star'ın bölümünde bir dokunulmazlık oyunu daha gerçekleştirildi. Mavi takım, Poyraz'ın ani ayrılığının ardından yaşadığı düşüşü sürdürerek 3. dokunulmazlık oyununu da büyük bir farkla kaybetti. Acun Ilıcalı, Acun Medya sahibi olarak konseyde Ogeday'ın performansındaki düşüşü eleştirirken sert ifadeler kullanmasıyla ikili arasında gergin anlar yaşandı.

Albayrak ailesinin acı günü: Gülbeyaz Albayrak 91 yaşında hayatını kaybetti Albayrak ailesinin acı günü: Gülbeyaz Albayrak 91 yaşında hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI İLE OGEDAY ARASINDA NE GEÇTİ?

Mavi takımın yenilgisinin Poyraz'ın ayrılışından ötürü olduğunu  belirten Acun Ilıcalı "Bu kez ilginç bir konseydeyiz. Belki de üç ay sonra Survivor'da bir takımın iflasını konuşacağız. Fark yiyen bir takım gördüm ama şu duruma düşen bir takım az gördüm. Survivor'da kazanmak için hiçbir motivasyonu olmayan. Birbirine hiçbir şekilde destek vermeyen ve bugün itibariyle Survivor'da misyonunu tamamlamış bir takım görüyoruz. Bizim bu saatten sonra tek yapacağımız şey var, birleşme döneminde takımları tekrar yapmak. Sanki kaybetmek için çıkmış hiçbir enerjisi olmayan, daha tükenmiş bir takım çok hatırlamıyorum. Daha 1 hafta önce 10 gün önce bir şey yokken bu duruma Poyraz yüzünden düşüyorsa, demek ki bu takım Poyraz'ın takımıymış. Poyraz olmayınca bu takımdan bir şey olmuyormuş diye anlıyorum. Bugün itibariyle görüşüm şu maalesef; Survivor'da bu takım misyonunu tamamladı. Poyraz gidince dağıldınız, meğerse lider Poyraz'mış. Ben 10 yıldır ilk defa bir oyunun ortasında kazananı bildim. Yüzde 100 emin oldum. Bu kadar amaçsız bir takım ilk defa görüyorum. Ogeday zaten katkıda bulunmuyor. 'Kafam gitti' diyor saygı duyuyoruz ama anlamıyorum kendisini" açıklamasında bulundu.

Irak’ın kuzeyinde operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyinde operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

OGEDAY ÇIKIŞ YAPTI

Ünlü isme tepki gösteren Ogeday, sözlerini şu şekilde sürdürdü "Takımın en yüksek performansının bende olduğunu ve liderlik yapmam gerektiğini söylüyorsunuz. 'Bençte oturdun' dediniz. Dört aydır elimden geleni yapıyorum ve hiç dört ay bunu bana demediniz. Bugün hiç olmadığım gibi bençte oturdum, sadece bir gün. Dört ayla ilgili hiçbir şey demeyip, bugünü söylüyorsunuz. Şu an bana ağır bir misyon yüklüyorsunuz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading