Yandex Metrica

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Nagihan Karadere neden diskalifiye oldu? Nagihan'ın sakatlığı ne?

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Nagihan Karadere neden diskalifiye oldu? Nagihan'ın sakatlığı ne?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Survivor'da kritik bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da acil durum konseyine gidildi. Survivor severler acil durum konseyine giden Nagihan'ın son durumun merak ediyor. Peki Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Nagihan neden diskalifiye oldu? Nagihan'ın sakatlığı ne? Acun Ilıcalı'nın kararı kendisine bıraktığı Nagihan yarışmada kalmak istediğini ifade etti.

Gündem

24.03.2024, 19:39

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da kritik bir gelişme yaşandı. Yarışmada Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere ile bire bir konsey gerçekleştiriyor. Survivor Nagihan'ın gözyaşlarını tutamadığı konseyde ne oldu? Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Nagihan Karadere neden diskalifiye oldu?

2024 DGS sınav sonuçları açıklandı mı? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 DGS sınav sonuçları açıklandı mı? DGS sonuçları ne zaman... Haberi Görüntüle

SURVIVOR NAGİHAN NEDEN AĞLADI? 

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor'da acil durum konseyine çıkan Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı. Bir süredir sakat olan Nagihan adaya veda mı edecek?

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan eski ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan eski ABD Başkanı Donald Trump ile... Haberi Görüntüle

SURVIVOR NAGİHAN ELENDİ Mİ, DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Uzun süredir sakatlığı olan Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı ile acil durum konseyine çıktı. Peki Nagihan elendi mi, adaya veda mı etti? Survivor Nagihan, adaya veda etmeye hazırlanıyor. Sakatlığı ciddi olan Nagihan Karadere'nin bugün yayınlanan bölümde adaya veda mı edecek? Acun Ilıcalı'nın kararı kendisine bıraktığı Nagihan yarışmada kalmak istediğini ifade etti.

Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar oldu? Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar oldu? Haberi Görüntüle

SURVİVOR NAGİHAN ADAYA VEDA MI EDİYOR?

Geçtiğimiz gün Survivor Extra'da, ''Büyük ihtimalle şöyle olacak. Bir iki gün içerisinde Nagihan ile baş başa bir konsey yapacağız herhalde. Kendisinin bir şeyleri bilip karar vermesi gerekecek. Karar ona kalacak herhalde. Çünkü doktorlarımızdan sağlıkla ilgili net bir şekilde 'Problem yaşar' raporu gelmedi. Ancak tekrar oynarsa sakatlığı artabilir. Onun normal hayatını etkileyecek bir şey yok. Ama bu sakatlıklar da nasıl oynayacak gibi bir durum. Nagihan'ın duruuna bir şey diyemiyorum. 50 / 50 derim şu an. Seneye de katılabilir isterse.'' sözlerini kullanmıştı. Acil durum konseyinde açıklamalarda bulunan Nagihan Karadere yarışmada kalmak istediğini dile getirdi. Nagihan'ın kararına saygı duyan Acun Ilıcalı Nagihan'ın yarışmada kalmak istemesini olumlu karşıladı.

Kylian Mbappe maaşı ne kadar? Mbappe Real Madirid'den kaç para alacak? Kylian Mbappe maaşı ne kadar? Mbappe Real Madirid'den kaç para... Haberi Görüntüle

NAGİHAN'IN SAKATLIĞI NE, NAGİHAN NASIL SAKATLANDI?

Survivor Nagihan geçtiğimiz günlede yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle sakatlanmıştı. Uzun süredir sakat olan Nagihan acil durum konseyinde bastonla yürüdüğünü ifade etti. Dizizin iyi olduğunu ifade eden Nagihan adaya veda edecek mi? Acun Ilıcalı konseyde Nagihan'ın sağlık raporunu açıkladı. Ilıcalı  ön çapraz bağı yırdığı, dış menüsküs yırtığı var dedi. Nagihan'a operasyon geçirmesi gerektiğini söyleyen Ilıcalı Nagihan'a kararı ona bıraktığını söyledi. 

Habere Tepki Ver

0

2

2

0

1

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading