Yandex Metrica

Survivor Damla Can kimdir?

Survivor Damla Can kimdir?

Survivor yarışmasının sevilen yüzlerinden Damla Can'ın hayatı, izleyicilerin merak konusu haline geldi. Damla Can'ın yaşam öyküsü, memleketi ve geçmişi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Damla Can'ın genç yaşında elde ettiği başarılar, yaşadığı deneyimler ve hayata bakış açısı, insanların dikkatini çekiyor.

Gündem

24.05.2024, 10:12

İstanbul doğumlu olan Damla Can, 1990 yılında hayata gözlerini açtı. Jimnastik, step, aerobik ve fitness gibi alanlarda eğitmenlik yaparak kariyerine başladı. 2016 yılında ise Survivor yarışmasına katılarak adını daha geniş kitlelere duyurmayı başardı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Can, hayatını ve deneyimlerini takipçileriyle paylaşarak geniş bir hayran kitlesi edindi. Her geçen gün büyüyen bir izleyici kitlesine sahip olan Damla Can, hem spor alanındaki uzmanlığıyla hem de katıldığı yarışmalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Sahildeki terör halayında gelişme! Bakan Tunç duyurdu: Şüpheliler yakalandı Sahildeki terör halayında gelişme! Bakan Tunç duyurdu: Şüpheliler yakalandı Haberi Görüntüle

SURVİVOR DAMLA CAN NERELİ?

Survivor yarışmasıyla hayatımıza giren Damla Can, 27 Şubat 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi ve 1.71 cm boyundadır. Jimnastik, step ve aerobik gibi spor dallarıyla ilgilenen Can, 56 kilogram ağırlığındadır ve özel bir spor salonunda antrenör olarak görev yapmaktadır.

33 yaşında olan Damla Can, Survivor macerasına 7 Şubat 2016 tarihinde yayınlanmaya başlayan Survivor 2016 yarışmasında gönüllüler takımında katılarak adını duyurdu. Oldukça başarılı bir performans sergileyen Can, finale kadar yükseldi ancak birincilik elde edemedi.

Başarılarıyla dikkat çeken Damla, bir sonraki Survivor deneyimini ise Survivor 2018 All Star takımında yaşadı. Bu sefer daha hırslı ve hızlı bir şekilde yarışan Damla, 2018 All Star'da da birincilik elde edemedi ancak başarılı performansıyla göz doldurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading