Yandex Metrica

Sultanbeyli'ne her mahalleye kreş müjdesi! AK Parti Sultanbeyli BB adayı Ali Tombaş duyurdu!

AK Parti Sultanbeyli Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, Memleket Esintileri Programı'na katılım gösterdi. Tombaş, programda Sultanbeyli için yapacağı projeleri duyurdu. Tombaş, '' Sultanbeyli'ye 1 değil 3 metro hattı kazandıracağız'' dedi.

Gündem

18.03.2024, 14:29

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, Sivas, Tokat, Nevşehir, Niğde, Çankırı ve Yozgat Memleket Esintileri Programı'na katılım gösterdi.

Tombaş, Memleket Esintileri Programı'nda Sultanbeyliler ile bir araya geldi.

Tombaş, ''Sultanbeyli'ni marka şehri yapmak istiyoruz, artık insanların Sultanbeyli'ni tercih ettiği, Sultanbeyli'de yaşamak istediği bir ilçe haline getirmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Son dakika: Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi! Vatandaşlar sokağa döküldü Son dakika: Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi! Vatandaşlar sokağa... Haberi Görüntüle

''SULTANBEYLİ'NE 1 DEĞİL 3 METRO HATTI GETİRECEĞİZ''

AK Parti Sultanbeyli BB adayı Tombaş, Sultanbeyli'de ulaşım problemini ortadan kaldıracaklarını vurgulayarak, ''Ulaşım problemini ortadan kaldıracağız, Sultanbeyli'ne 1 değil 3 metro hattı getireceğiz'' dedi.

Ali Tombaş, tam donanımlı üç tane spor kompleksi yapacaklarının müjdesini Sultanbeyliler ile paylaştı. Tombaş bu vaatlere ek olarak her mahalleye iletişim ofisi kuracaklarını da açıkladı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: EGM'de 2024 yılı Genel Atamaları yapıldı Bakan Yerlikaya duyurdu: EGM'de 2024 yılı Genel Atamaları yapıldı Haberi Görüntüle

''HER MAHALLEYE KREŞ VE İLETİŞİM OFİSLERİ İNŞA EDECEĞİZ''

Tombaş, ''Her mahalleye kreş açacağız, her mahalleye iletişim ofisi kuracağız, her mahalleye yeniden parklar yapacağız, Sultanbeyli'ni geliştirmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız'' ifadelerinde bulundu.

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş'ın konuşmasının satır başlıkları ise şu şekilde;

  • 1 değil 3 metro hattı kazandıracağız
  • Ulaşım ve trafik sorununu çözeceğiz
  • Tam donanımlı 3 spor kompleksi yapacağız
  • Her mahalleye kreş ve iletişim ofisleri inşa edeceğiz

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading