Yandex Metrica

Sulama kanalına düşen boğayı tek seferde kurtardı: Kepçenin kurtarma anları kameralara yansıdı

Sulama kanalına düşen boğayı tek seferde kurtardı: Kepçenin kurtarma anları kameralara yansıdı

Iğdır'da sulama kanalına düşen büyükbaş hayvanın kepçe operatörü tarafından kurtarılma anları sosyal medyada viral oldu. O anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Gündem

23.01.2024, 21:04

Iğdır'da sulama kanalına düşen büyükbaş hayvanın iş makinesiyle kurtarılma anı sosyal medyada viral oldu. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Kentte geçtiğimiz gün etkili olan sağanak yağışın sonrasında yaşanan su taşkınları sulama kanallarını doldurdu. Çalpala köyündeki sulama kanalının yanından geçen 2 büyükbaş hayvan, taşkın sularıyla dolan sulama kanalına düştü.

Karadeniz'de deprem! O ilimiz şiddetli bir şekilde sallandı! Vatandaşlar sokağa fırladı Karadeniz'de deprem! O ilimiz şiddetli bir şekilde sallandı! Vatandaşlar sokağa... Haberi Görüntüle

ABD çark etti: PKK'nın sözde seçimlerine ilişkin açıklama: Türkiye ile gerilim yaşamak istemiyoruz! ABD çark etti: PKK'nın sözde seçimlerine ilişkin açıklama: Türkiye ile... Haberi Görüntüle

4 KİLOMETRE SÜRÜKLENDİ

Hayvanlardan biri vatandaşlarca kurtarılırken diğeri ise akıntıya kapılıp yaklaşık 4 kilometre sürüklendi. Tam o esnada sulama kanalı yakınlarında çalışan bir iş makinesinin operatörü, aracın kepçesini kanala indirerek hayvanın yaklaşmasını bekledi.

Operatör, hayvanı kapıldığı akıntıda yakalayıp kenara çıkardı. Kurtarma anı çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading