Yandex Metrica

Sosyal medyayı sallayan görüntü: 'Hocaefendi demedim' deyince ağzının payını aldı

Youtube platformundaki Babala TV'ye konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu gençlerin önünde zor anlar yaşadı.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu milyonların izlediği programda büyük bir gafa imza attı. Youtube platformundaki Babala TV kanalında Oğuzhan Uğur'un konuğu olan ve gençlerin sorularını cevaplayan Davutoğlu, seyirciler arasındaki başörtülü bir genç kızın 'hocaefendi' sorusu üzerine zor anlar yaşadı. 

Geçmişte FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i 'hocaefendi' diye çağırıp çağırmadığı ve FETÖ'ye bağlı ışık evlerinde bulunup bulunmadığı yönündeki bir soruyu cevaplarken Davutoğlu, örgütün Türkçe Olimpiyatları sırasında sadece Türkçe öğretenlere teşekkür ettiğini savundu ve FETÖ elebaşına hiçbir zaman 'hocaefendi' demediğini iddia etti.

Davutoğlu'nun bu iddiasını gençler, geçmişteki bir konuşmasıyla anında yalanladı. Başbakanlık görevinden azledildiğinde batı medyasında "ABD Ankara'daki adamını kaybetti" şeklinde manşetlere konu olan Davutoğlu'nun Youtube'daki zor anları sosyal medyada 100 bini aşkın kişi tarafından paylaşılarak rekor kırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading