Yandex Metrica
  • G.ALTIN

    7.252,55

  • DOLAR

    43,8593

  • EURO

    51,6798

  • BIST 100

    14.050,83

  • BITCOIN

    $64.051

Sosyal medyada yeni terör propagandası: Saç örme akımı sonrası bu kez terör paçavrasının renklerinden pasta!

Sosyal medyada yeni terör propagandası: Saç örme akımı sonrası bu kez terör paçavrasının renklerinden pasta!

Sosyal medyada saç örme akımının ardından yeni bir terör propagandası ortaya çıktı. Terör destekçileri, sosyal medya üzerinden başlatmış olduğu akımla terör paçavrasının renklerinden pastalar ile doğum günü kutlamaya başladı. İşte detaylar...

Suriye'de terör örgütüne yapılan operasyonların ardından PKK'nın uzantısı olan SDG'ye destek vermek amacıyla PKK destekçisi kadınlar, saç örme akımı başlatmıştı. Başlatılan akıma çok sayıda terör sevicisi destek vermiş ve sosyal medyada büyük bir terör propagandası yapılmıştı.

YENİ TERÖR PROPAGANDASI

Rahat durmayan teröristler, saç örme akımının ardından bu kez yeni propaganda başlattılar! Sosyal medya üzerinden doğum günlerini kutlayan terör sevicileri, PKK ve YPG paçavralarından oluşan renklerden yaptırdıkları pastalar ile kutlamaya başladı.

AKIMIN BAŞLANGICI İSTANBUL

Yeni terör akımının başlangıç adresi İstabul Sancaktepe oldu! Sancaktepe'de Zeynep Akcan isimli bir şahıs doğum günü pastasını terör paçavrasının renklerinden yaptırdı. Pasta ile fotoğraf çektiren Akcan ve ailesi görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştı.

Görüntülerin paylaşılmasının ardından Akcan'ın görüntüsü terör sevicileri tarafından yeni bir propaganda aracına dönüştü.

HAİN KOLYE HEDİYESİ

Doğum günü esnasında vatan hainleri, Akcan'a paçavranın renklerinden oluşan bir kolye hediye etti. Paylaşılan kolyede Hatay'a kadar uzanan bir haritanın paçavra renkleri ile kaplı olduğu görüldü. 

VATAN HAİNLERİ ARASINDA KISA SÜRE İÇİNDE YAYILDI

Bölücü paylaşımlar ve terör propagandası, vatan hainleri arasında kısa süre içerisinde yayıldı. Siirt Kurtalan Merkezde bir pastane bir terör sevicisine paçavranın renklerinden yaptığı pastayı payşarak reklam yaptı. Pastayı alan vatan haini ise pastaneyi etiketleyerek teşekkür etti.

Diyarbakır'da ise bölücü paylaşımlar ile para kazanan iki şahısta terör sevicilerin yeni akımına dahil oldu. Terör seviciler, sosyal medya üzerinden paçavra renklerinden oluşan pastaları paylaşarak yediler.

TRHABER

Berşan Taşkaya

Benzer Haberler

Daha fazlası →