Yandex Metrica

Sosyal devlet anlayışıyla cirit atan İmamoğlu kadın işçileri kamyon kasasında taşıdı!

Sosyal devlet anlayışıyla cirit atan İmamoğlu kadın işçileri kamyon kasasında taşıdı!

Her söyleminde kadın haklarından ve sosyal devlet anlayışından söz eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'de peyzaj çalışmalarında görevli kadınların kamyonetle balık istifi taşıdı. O anlara tesadüfen şahitlik eden bir vatandaş görüntüleri kayıt altına alarak, "Yazık, hiç olacak iş mi. Hayvan bile böyle taşınmaz, bu mu kadına, analara bizim saygımız” ifadelerini kullandı.

Gündem

17.05.2024, 21:59

İstanbul Büyükşehir Belediyesi peyzaj çalışmalarında görevli kadınların kamyonetle taşıdığı görüntüler tepkilere neden oldu. Görüntülerle tesadüfen karşılaşan ve kayıt altına alan bir sürücü kaydeden sürücü "Yazık, hiç olacak iş mi. Hayvan bile böyle taşınmaz, bu mu kadına, analara bizim saygımız" dedi. 

Bir süredir tedavi görüyordu! Eski bakan hayatını kaybetti Bir süredir tedavi görüyordu! Eski bakan hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

KADINLAR KARGA TULUMBA TAŞINDI 

Ekrem İmamoğlu bünyesinde çalışan işçilerin görüntüleri Küçükçekmece E-5'te dün kaydedildi.  İddiaya göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. 'nin trafikte yaptığı peyzaj çalışmalarına işçi olarak çalışan kadınlar kamyonet kasasında karga tulumba taşındı.

İlk 3 madde kabul edildi: Başıboş hayvanlara yönelik kanun teklifinde yeni gelişme İlk 3 madde kabul edildi: Başıboş hayvanlara yönelik kanun teklifinde... Haberi Görüntüle

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE Mİ ÇALIŞIYORSUNUZ? 

Trafikte seyreden bir sürücünün çektiği görüntüde sürücü ön koltuktaki bir kadına 'Büyükşehir belediye çalışanı mısınız' sorusunu yöneltirken 'evet' yanıtını aldığı, bazı kadınların ise 'çekme' dediği duyuldu.

15 Temmuz şehitleri için yurt genelindeki camilerden selalar okundu 15 Temmuz şehitleri için yurt genelindeki camilerden selalar okundu Haberi Görüntüle

"KADINLARA VERİLEN DEĞER BU MU?"

Kamyonetin kasasında oturan kadınların görüntüsü dikkat çekerken o anları görüntüleyen sürücü, "Kadınlara verilen değer bu mu, kamyonette taşınıyor. Hangi firma hangi şirket olduğu hiç önemli değil, yazık, hiç olacak iş mi. Hayvan bile böyle taşınmaz, olacak iş değil. Bu mu kadına, analara bizim saygımız, analara verilen saygı bu yazıklar olsun" diyerek duruma tepki gösterdiği duyuldu.Kadınların sorumsuzca bu şekilde taşındığı anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading