Yandex Metrica

Son dakika: Türkiye ile Ermenistan normalleşme görüşmesinin tarihi belli oldu

Son dakika: Türkiye ile Ermenistan normalleşme görüşmesinin tarihi belli oldu

Son dakika haberleri... Türkiye ile Ermenistan özel temsilcileri arasındaki normalleşme görüşmelerinin ikincisi 24 Şubat'ta Viyana'da yapılacak

Gündem

23.01.2024, 18:45

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile Ermenistan arasında yapılacak ikinci görüşmeyle ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Açıklamada, "Türkiye ve Ermenistan arasındaki normalleşme süreci kapsamında, iki ülkenin Özel Temsilcileri Büyükelçi Serdar Kılıç ve Ermenistan Meclis Başkan Yardımcısı Ruben Rubinyan arasındaki müteakip görüşme, 24 Şubat tarihinde Viyana’da gerçekleştirilecektir" ifadeleri kullanıldı.

İstanbul su kesinti listesi- 24 Nisan Çarşamba Kağıthane, Eyüpsultan'da sular mı kesik? İstanbul su kesinti listesi- 24 Nisan Çarşamba Kağıthane, Eyüpsultan'da sular... Haberi Görüntüle

İLK GÖRÜŞME 14 OCAK'TAYDI

Türkiye'nin eski Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, 15 Aralık 2021 tarihinde Ermenistan Özel Temsilcisi olarak görevlendirilmişti.

Ermenistan Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ruben Rubinyan da Ermenistan ve Türkiye arasındaki diyalog süreci kapsamında özel temsilci olarak atanmıştı.

Kılıç ile Rubinyan arasında normalleşme süreci kapsamında ilk görüşme 14 Ocak tarihinde Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading