Yandex Metrica

Son dakika: Türk heyeti F-16'lar için ABD'ye gitti

Son dakika: Türk heyeti F-16'lar için ABD'ye gitti

Son dakika haberleri... Milli Savuma Bakanlığı heyeti F-16 tedariki ve modernizasyonu görüşmeleri için ABD'ye gitti.

Gündem

23.01.2024, 19:40

F-16 tedariki ve modernizasyonunun gerçekleştirilmesi amacıyla ABD'nin daveti üzerine Milli Savunma Bakanlığının (MSB) teknik heyetinin görüşmeler yapmak üzere ABD'ye gittiği bildirildi.

Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı Park Bo Ram neden öldü? Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı... Haberi Görüntüle

3 TOPLANTI İCRA EDİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılan açıklamada, ABD'den F-16 tedariki ve modernizasyonu kapsamında aralık 2021 ile şubat ve mart 2022'de olmak üzere Türkiye'de üç toplantının icra edildiği anımsatılarak, şu bilgiler verildi: "F-16 tedariki ve modernizasyonunun en kısa sürede gerçekleştirilmesi maksadıyla ABD tarafından yapılan davet üzerine Milli Savunma Bakanlığı teknik heyeti görüşmeler yapmak üzere ABD'ye gitmiştir."

Son dakika... Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Son dakika... Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

F-16 İÇİN MEKTUP HAZIRLIĞI

Görüşmelerde kongreye sunulacak satışı planlanan F-16 savaş uçakları ve modernizasyon kitlerinin ayrıntılı dökümü ve mali çerçeveyi içeren "teklif mektubu" üzerinde çalışılacağı belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading