Yandex Metrica

Son dakika: Seçil Erzan’ı taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı

Son dakika: Seçil Erzan’ı taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı

Son dakika haberleri... Bugün dördüncü kez hakim karşısına çıkacak olan Seçil Erzan'ı adliyeye götüren araç kaza geçirdi ve camları kırıldı. Seçil Erzan'ın içerisinde bulunduğu cezaevi aracı Büyükçekmece taraflarında seyir halinde iken yoldan sıçrayan taş aracın ön camına isabet etti ve aracın ön camı patladı. Kazanın yaşanmasıyla birlikte Seçil Erzan başka bir cezaevi aracına nakledildi.  

Gündem

24.05.2024, 12:19

Kamuoyunda yüksek karlı gizli fon adıyla bilinen, 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davası sürüyor.

Futbolcular ve iş insanlarını yaklaşık 26 milyon dolar dolandırmakla suçlanan eski bankacı Seçil Erzan'ın 252 yıla kadar hapsi isteniyor.

Mağdurları arasında Fatih Terim, Arda Turan, emre Belözoğlu, Semih Kaya, Emre Çolak, Selçuk İnan ve Fernando Muslera yer alıyor.

28 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen Şube Müdürü Seçil Erzan bugün dördüncü kez hakim karşısına çıkıyor.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın bilgisayarına 'rat' attı! Eski dost Erkan Şahin kara paraya yönelik tüm delilleri ortaya çıkardı! Dilan Polat ve Engin Polat'ın bilgisayarına 'rat' attı! Eski dost... Haberi Görüntüle

SEÇİL ERZAN'IN İÇERİSİNDE BULUNDUĞU ARAÇ KAZA YAPTI

Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı dava bugün görülmeye devam edecek. Yeniden hakim karşısına çıkmak için cezaevinden getirilen Seçil Erzan'ın içerisinde bulunduğu araç kaza geçirdi.

MSB duyurdu: PKK'ya operasyon! 15 terörist etkisiz hale getirildi! MSB duyurdu: PKK'ya operasyon! 15 terörist etkisiz hale getirildi! Haberi Görüntüle

ARACIN ÖN CAMI PATLADI

Büyükçekmece taraflarında seyir halinde iken yoldan sıçrayan taş cezaevi aracının ön camına isabet etti. Aracın ön camı patladı. Kazanın yaşanmasıyla birlikte Seçil Erzan başka bir cezaevi aracına nakledildi. Seçil Erzan 1 saatlik gecikmenin ardından adliyeye getiriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading