Yandex Metrica

Son dakika: PKK elebaşlarından Sabri Ok'un kardeşi kıskıvrak yakalandı

Son dakika: PKK elebaşlarından Sabri Ok'un kardeşi kıskıvrak yakalandı

Son dakika haberleri... Adıyaman merkezli düzenlenen terör operasyonunda PKK elebaşlarından Sabri Ok'un kardeşinin de aralarında bulunduğu 4 zanlı kıskıvrak yakalandı. Sabri Ok'un kardeşi ve kırmızı kategoride aranan "Mizgin" kod adlı Arzu Ok'un babası Mehmet Ok tutuklandı.

Gündem

23.01.2024, 20:22

Güvenlik güçlerinin eli kanlı terör örgütleriyle olan kararlı mücadelesi devam ederken PKK elebaşının kardeşi Adıyaman'dan kıskıvrak yakalandı.

PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında Adıyaman merkezli 2 ilde operasyon yapıldı. Güvenlik güçleri, PKK elebaşlarından Sabri Ok ile kırmızı kategoride aranan Arzu Ok gibi birçok örgüt mensubuyla irtibatlı oldukları ve örgüt mensuplarına malzeme sağladıkları değerlendirilen Mehmet Ok, V.A, C.A. ile İ.V'yi gözaltına aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Haberi Görüntüle

ÖRGÜTSEL DÖKÜMAN VE DİJİTAL MATERYAL ELE GEÇİRİLDİ

Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman, yasaklı yayınlar ile suç unsuru olabilecek basılı ve dijital materyal ele geçirildi.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu Haberi Görüntüle

SABRİ OK'UN KARDEŞİ ENSELENDİ

Günvelik güçlerinin kıskıvrak yakaladığı zanlılar, Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sabri Ok'un kardeşi ve kırmızı kategoride aranan "Mizgin" kod adlı Arzu Ok'un babası Mehmet Ok tutuklandı.

PKK elebaşlarından Sabri Ok...

Diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading