Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika... MSB duyurdu: Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu

Son dakika... MSB duyurdu: Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın şehit olduğunu duyurdu. 

Gündem

23.05.2024, 01:18

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı, bir askerin şehit olduğunu duyurdu. 

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu bir asker şehit oldu. 

Milli Savunma Bakanlığı şehit olan askerin Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba olduğunu duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 22 Mayıs 2024 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin patlaması sonucu ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı. 

Dönemin bakanları ile fotoğrafları ortaya çıktı! Koca vahşetinin kurbanı olan kadın ve kızı bakın kim çıktı! Dönemin bakanları ile fotoğrafları ortaya çıktı! Koca vahşetinin kurbanı olan... Haberi Görüntüle

BAKAN GÜLER'DEN TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba için yayımladığı taziye mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allahtan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading