Yandex Metrica

Son dakika: MİT'ten sınırda operasyon! Kırmızı bültenle aranan iki terörist yakalandı

Son dakika: MİT'ten sınırda operasyon! Kırmızı bültenle aranan iki terörist yakalandı

Son dakika haberleri... MİT, kırmızı bültenle aranan PKK/KCK mensubu Atilla Çiçek ve örgütün sözde sorumlularından Hüseyin Yıldırım'ı sınır hattındaki operasyonla yakalayarak Türkiye’ye getirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:50

Milli İstihbarat Teşkilatı, 9 şehidin faili PKK/KCK’lı teröristleri sınırda gerçekleştirdiği operasyonla yakaladı. Şehitlerimizin failleri PKK/KCK’lı teröristlerden Lehenk kod adlı Atilla ÇİÇEK ile Alişer kod adlı Hüseyin YILDIRIM, MİT'in sınırda gerçekleştirdiği operasyonla yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesine nasıl gidilir? Aziz Mahmut Hüdayi Türbesi nerede, ziyaret saatleri kaç? Aziz Mahmut... Haberi Görüntüle

MİT'TEN SINIRDA OPERASYON

“Devletin Birliğini ve Ülke Bütünlüğü Bozma” suçundan Kımızı Bülten ile aranan PKK/KCK mensubu Lehenk kod adlı Atilla ÇİÇEK ile Suriye ve Irak’ta sorumlu düzeyde faaliyet gösteren PKK/KCK mensubu Alişer kod adlı Hüseyin YILDIRIM, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından sınır hattında gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

Bakan Fidan Hamas lideri Haniye ile görüştü! İşte ele alınan konular Bakan Fidan Hamas lideri Haniye ile görüştü! İşte ele alınan... Haberi Görüntüle

9 ŞEHİDİN İNTİKAMI ALINDI

Tunceli’de 25/09/2012’de (6)’sı asker (1)’i sivil olmak üzere (7) şehidimizin olduğu bombalı saldırı ile Ağrı/Doğubeyazıt’ta 29/08/2020’de (2) TSK personelimizin şehit olduğu saldırının failleri arasında yer alan Atilla ÇİÇEK’in Suriye ve İran’da, Hüseyin YILDIRIM’ın ise Suriye ve Irak’ta sorumlu düzeyde faaliyet gösterdikleri tespit edildi.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading