Yandex Metrica

Son dakika... Mersin'de zincirleme trafik kazası: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Son dakika... Mersin'de zincirleme trafik kazası: Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Mersin-Adana karayolu üzerinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Tarsus Yenice Kavşağı'nda bir yolcu otobüsün de karıştığı zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 10 vatandaş hayatını kaybederken, 30 kişi yaralandı. Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  

Gündem

27.05.2024, 02:41

Mersin-Adana karayolu üzerinde çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Tarsus Yenice Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında çok sayıda vatandaşın öldüğü veya yaralandığı bildirildi. 

CHP'den Tanju Özcan kararı! Disipline sevk edildi CHP'den Tanju Özcan kararı! Disipline sevk edildi Haberi Görüntüle

ARALARINDA YOLCU OTOBÜSÜ DE VAR

TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, aralarında şehirler arası yolcu otobüsü ile kamyon ve otomobillerin olduğu araçlar zincirleme trafik kazasına karıştı. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Tarihi zirve Irak'ta: Irak Dışişleri Bakanı duyurdu: Türk ve Suriyeli yetkililer Bağdat'ta buluşacak Tarihi zirve Irak'ta: Irak Dışişleri Bakanı duyurdu: Türk ve Suriyeli... Haberi Görüntüle

10 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ!

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan,TAG Otoyolu'ndaki zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü, 30 kişi yaralandığını bildirdi.

MEB duyurdu: LGS tercih sonuçları açıklandı MEB duyurdu: LGS tercih sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

MERSİN VALİSİ HAMZA PEHLİVAN: YAKIN GÜZERGAHTA BİR KAZA DAHA OLDU

Zincirleme trafik kazasının yaşandığı bölgeye gelen Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kazayle ilgili ekiplerden detaylı bilgi aldı. Pehlivan, incelemesinin ardından gazetecilere, kazanın saat 19.00 sıralarında meydana geldiğini söyledi.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ekibin yönlendirildiğini kaydeden Vali Pehlivan, kazaya ilişkin detaylar açıkladı. Pehlivan, "Diyarbakır istikametinden Adana'ya, oradan da Ankara ve İstanbul istikametine giden yolcu otobüsü, otoyoldayken, tabii yoğun da yağış söz konusu, henüz belirlenemeyen nedenle şerit değiştirmek suretiyle karşı şeride geçti. Orada ilk etapta 2 otomobille çarpıştı. Otobüs o istikamete maalesef devrilerek gitmiş. Orada 2 otomobille çarpıştıktan sonra karşı yönden gelen kamyonun da çarpmasıyla maalesef can kayıplarımız oldu. Şu anda ilk belirlemelere göre maalesef 10 vefatımız, 39 da yaralımız var." ifadelerini kullandı. 

Meydana gelen kazada yaralanan 39 kişinin bölgedeki hastanelere sevkinin tamamlandığını ifade eden Vali Pehlivan, "Yakın bir güzergahta da bir kaza daha olduğu için yaralı sayısı önümüzdeki dakikalarda, saatlerde güncellenecektir. Bunları da sizlerle paylaşacağız. Çok üzüldük. Kayıplarımıza Allah rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Tabii kaza haberini alır almaz 112 Acil Sağlık, AFAD, itfaiye, polis, jandarma ekiplerimiz olay yerine geldiler. Otoyolda öncelikle bir yandan yaralıların hastanelere taşınması süreci gerçekleştirildi, diğer yandan da otoyolun tekrar trafiğe açılmasıyla ilgili de çalışmalar sürdürülüyor." ifadelerini kullandı. Otobüste 28 yolcu ve 4 mürettebatın bulunduğu bilgisini veren Pehlivan, "Hepimizin başı sağ olsun, hepimize geçmiş olsun." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

4

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading