Yandex Metrica

Son dakika: Lütfü Savaş adaylıktan çekilecek mi? Kararını açıkladı

Son dakika: Lütfü Savaş adaylıktan çekilecek mi? Kararını açıkladı

Son dakika haberleri... CHP'nin Hatay'da yeniden aday gösterdiği Lütfü Savaş, adaylıktan çekilmeyeceğini duyurdu. Lütfü Savaş, ''Geleneksel olan 3 dönem kazanma işini 4 kez yapacağız, kimsenin şüphesi olmasın.'' dedi.

Gündem

17.03.2024, 03:18

CHP’li Hatay Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Lütfü Savaş, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte felaketin 1. yıl dönümünün anma programında Hataylı depremzedelerin yoğun tepkisi ile karşılandı ve dakikalarca yuhalanarak istifaya davet edildi.

CHP Parti Merkezi'nde büyük krize neden olan ve adaylığı büyük kriz yaratan Lütfü Savaş, düzenlediği basın toplantısı ile merak edilen sorulara yanıt verdi.

Lütfü Savaş'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Oraya gelip çakmak fırlatan, su atan, Sayın Bakanımızı konuşturmayan bir kitle vardı. O kitleyi harekete geçirmek isteyen Gökhan Zan vardı. Protesto edenlerin kim olduklarını biliyoruz. Kimler tarafından yönetildiğini de biliyoruz. İşin daha başka boyutu var.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dendias'a tepki Miçotakis'e uyarı Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dendias'a tepki Miçotakis'e... Haberi Görüntüle

''ADAYLIKTAN ÇEKİLMEYECEĞİM''

Bana karşı bir kumpas var. Korkmayacağım, yılmayacağım, sinmeyeceğim. Geleneksel olan 3 dönem kazanma işini 4 kez yapacağız, kimsenin şüphesi olmasın. Adaylıktan çekilmeyeceğim. Dün gece rahat uyudum. 31 Mart akşamı algı ve gerçeğin arasındaki farkı herkes görecek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading