Yandex Metrica

Son dakika: Kütahya’da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale başladı

Son dakika: Kütahya’da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale başladı

Son dakika haberleri... Kütahya’nın Gediz ilçesinde orman yangını çıkarken, ekipler, söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başladı.

Gündem

04.03.2024, 23:55

Kütahya'da Gediz'e bağlı Köpenez köyü yakınlarındaki ormanda, öğleden sonra henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda kara ekibinin yanı sıra yangın söndürme helikopterleri ve uçaklar sevk edildi.

Yangının çıklmasıyla birlikte dumanları görenlerin ihbarı üzerine bölgeye 2 helikopter, 3 uçak, 16 arazöz, 2 dozer, 2 su tankeri ve ekskavatör ile çok sayıda orman bölge ekibi sevk edildi. Ekiplerin, yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la neler konuştu? Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'la neler konuştu? Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

''KONTROL ALTINA ALMAYA ÇALIŞIYORUZ''

Havadan ve karadan alevlere müdahale sürerken, Kütahya Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, "Bölgeye Hisarcık, Emet, Simav ve Gediz ilçelerinden takviye ekiplerimiz de sevk edildi. Sahadaki ekiplerimizin çalışması sürüyor, yangını kontrol altına almaya çalışıyoruz" dedi.




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading