Yandex Metrica

Son dakika: Kış kapıya dayandı! İstanbul için uyarılar peş peşe geldi

Son dakika: Kış kapıya dayandı! İstanbul için uyarılar peş peşe geldi

Meteorolojinin yarından itibaren ülke genelinde hava sıcaklıklarının düşeceğini açıklamasının ardından uzman isimlerden uyarılar peş peşe geldi. Bu akşam Trakya ve Edirne ile birlikte İstanbul'da gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Gündem

23.01.2024, 17:55

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da bu akşam gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini söyledi.

Prof. Dr. Şen'in canlı yayındaki açıklamalarından öne çıkanlar...

Bugün yağış var. Trakya'da ve Edirne'de başladı yağış. Ankara'nın kuzeyinde, Kırıkkale civarında var. Akşama İstanbul'a da gelecek yağış. Doğu Karadeniz'de yağış var. Dikkat etmekte fayda var.

D Smart 2024 uydu frekansı | D Smart uydudan nasıl izlenir? D Smart televizyondan izlenir mi? D Smart 2024 uydu frekansı | D Smart uydudan nasıl... Haberi Görüntüle

'DOLU YAĞIŞI OLABİLİR'

Bu yağış sırasında dolu yağışı da olabilir. İç Anadolu'nun kuzeyinde dikkat etmemiz lazım, bu gece de İstanbul'a dikkat etmemiz lazım. Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Teröristlere pençe vuruldu kilit kapanıyor!  Milli Savunma Bakanı tarihi ilk kez açıkladı: Operasyonlar ne zaman bitecek? Teröristlere pençe vuruldu kilit kapanıyor! Milli Savunma Bakanı tarihi ilk... Haberi Görüntüle

'SICAKLIKLAR DÜŞECEK'

Artık tatili biraz arka plana atmamız lazım. Daha bitmedi sıcaklar ama önümüzdeki bir 10 gün biraz daha serin olacak. Tekrar sıcaklar olabilir ama 35 dereceleri bulmaz. İstanbul'da sıcaklıklar 25-26 dereceye inebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading