Yandex Metrica

Son dakika... İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var

Son dakika... İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: Ölü ve yaralılar var

Üsküdar'da bir pastanede barışmak için bir araya gelen iki grup tartışmanın ardından silahlarına davrandı. Silahlı çatışmada hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi. Yaralı 3 kişinin tedavisi sürüyor. İstanbul Valiliği olaya ilişkin açıklama yaptı.   

Gündem

24.05.2024, 09:51

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde dehşet anları yaşandı. Bir kafede bir araya gelen iki grup arasında yaşanan tartışma silahlı çatışmaya döndü. Olayda 3 kişi öldü, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Bordeaux neden küme düştü? Bir kez daha küme düşme cezası verildi? Bordeaux neden küme düştü? Bir kez daha küme düşme cezası... Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR'DA SİLAHLI ÇATIŞMA

Üsküdar'ın Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi dehşet anlarına tanıklık etti. Cadde üzerindeki bir kafede akşam saatlerinde iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Çatışmada hayatını kaybedenlerin yakınlarından bazıları sinir krizi geçirdi. Bu kişilere olay yerindeki ambulanslarda müdahale edildi.

Dolandırıcılara 'SİBERAĞ' darbesi: Hesaplarında 3 Milyar 600 Milyon TL para hareketliliği bulunanlar paketlendi Dolandırıcılara 'SİBERAĞ' darbesi: Hesaplarında 3 Milyar 600 Milyon TL para... Haberi Görüntüle

ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Üsküdar'da çıkan çatışmada ağır yaralanan ve çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan 5 yarıladan ağır olan iki kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

15 Temmuz'da tankın önüne yatmıştı: Metin Doğan o geceyi anlattı 15 Temmuz'da tankın önüne yatmıştı: Metin Doğan o geceyi anlattı Haberi Görüntüle

VALİLİK'TEN OLAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Üsküdar'daki çatışmaya ilişkin İstanbul Valiliğinden açıklama geldi. Valilik tarafından yayınlanan açıklamada Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi'ndeki bir kafede saat 20.10 sıralarında iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı çatışmaya dönüştüğü belirtildi. Olayda 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 2'si ağır olmak üzere 5 kişinin yaralandığı aktarılan açıklamada, yaralıların çevredeki hastanelerde tedavi altına alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Habere Tepki Ver

1

0

2

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading