Yandex Metrica

Son dakika: Gölcük'ten kahreden haber! İş kazasında bir asker şehit düştü

Son dakika: Gölcük'ten kahreden haber!  İş kazasında bir asker şehit düştü

Son dakika haberleri... Gölcük Tersane Komutanlığında meydana gelen iş kazasında sözleşmeli er Enes Bıyık şehit oldu.

Gündem

23.01.2024, 22:13

Milli Savunma Bakanlığı, Gölcük Tersane Komutanlığında, bugün meydana gelen iş kazasında, sözleşmeli er Enes Bıyık'ın şehit olduğunu, bir askerin de yaralandığını duyurdu.

Efe Akman kimdir, kaç yaşımda? Efe Akman Ayhan Akman'ın oğlu mu? Efe Akman kimdir, kaç yaşımda? Efe Akman Ayhan Akman'ın oğlu... Haberi Görüntüle

YARALI ASKERİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Yaralı askerin hastaneye kaldırılarak tedavisine başlandığı bildirilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verildi.

12500 TL emekli maaşı bu ay yatar mı? Zamlı emekli maaşı Temmuz'da yatacak mı? 12500 TL emekli maaşı bu ay yatar mı? Zamlı emekli... Haberi Görüntüle

ŞEHİT ATEŞİ SULTANBEYLİ'YE DÜŞTÜ

Öte yandan şehit Bıyık'ın İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan ailesine acı haberi polis ekipleri ve askeri personel verdi. Şehit haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Mahalle sakinleriyse şehidin ailesini yalnız bırakmadı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading