Yandex Metrica

Son dakika! Gaziantep Hudut Karakolu'na PKK'dan havan saldırısı

Son dakika! Gaziantep Hudut Karakolu'na PKK'dan havan saldırısı

Gaziantep Karkamış Hudut Karakolu'na terör örgütü PKK tarafından havan saldırısı düzenlendiği bildirildi. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Gündem

23.01.2024, 22:08

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde bulunan ve Suriye sınırında yer alan Köprübaşı Hudut Karakolu'na havan mermileri düştü. Yaralıların olduğu belirtilirken, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Karakolda bulunan 4 asker yaralanırken, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralı askerler, Gaziantep ve ilçelerindeki hastanelere kaldırılırken, hudut birlikleri tarafından angajman kuralları çerçevesinde saldırılara karşılık verildiği öğrenildi. Sınır hattındaki sıcak anların devam ettiği belirtildi.

Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce Sivas'ta deprem mi oldu? Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce... Haberi Görüntüle

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklama geldi:

"Hain terör örgütü tarafından Gaziantep Karkamış ilçemize ve Köprübatı Hudut Karakolumuza Suriye Ayn-El Arap bölgesinden yapılan ÇNRA/ Havan saldırısı sonucunda 4 askerimiz ve 1 sivil vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevkedilmiş ve tedavilerine başlanmıştır.

Ateş destek vasıtalarımızla meşru müdafaa ve cezalandırma atışları kapsamında belirlenen hedeflere misliyle karşılık verilmektedir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading