Yandex Metrica

Son dakika: Fenomen çifte soruşturma! Tayyar ve Özlem Öz çiftine örgüt soruşturması

Son dakika: Fenomen çifte soruşturma! Tayyar ve Özlem Öz çiftine örgüt soruşturması

Son dakika haberleri... Sosyal medya fenomenleri Tayyar ve Özlem Öz çifti hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 24 Kasım 2023 tarihinde “Resmi Belgede sahtecilik”, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma”, “Malvarligi değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek” ve “Vergi usul Kanununa muhalefet” suçundan soruşturma başlatıldı.

Gündem

23.01.2024, 21:46

Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ilgili başlayan soruşturmanın cezaevine uzamasıyla birlikte sosyal hayatlarıyla dikkat çeken pek çok fenomenin ticari hayatları da mercek altına alınmıştı. Polatlarla da arkadaş oldukları ortaya çıkan ve yaşadıkları lüks hayatı sosyal medyaya da yansıtan sosyal medya fenomenleri Tayyar ve Özlem çifti için de savcılık harekete geçti.

CHP'den Tanju Özcan kararı! Disipline sevk edildi CHP'den Tanju Özcan kararı! Disipline sevk edildi Haberi Görüntüle

FENOMEN ÇİFTE SORUŞTURMA

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Polatlar soruşturması süratle devam ederken Öz çifti hakkında da yeni bir soruşturma başlatıldı. Başsavcılık, 24 kasım 2023 tarihinde Tayyar Öz ve Özlem Öz hakkında "Resmi Belgede sahtecilik", "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "Malvarligi değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "Vergi usul Kanununa muhalefet" suçlarından soruşturma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading