Yandex Metrica

Son dakika: Elazığ'da ürküten deprem! Çevre illerden de hissedildi

Son dakika haberleri... AFAD verilerine göre; Elazığ'ın merkezinde saat 03.25'te 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerden de hissedildi. Bu arada, deprem sonrası bazı vatandaşların evlerinden dışarı çıktığı görüldü. AFAD Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "An itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir" denildi.

Gündem

03.04.2024, 11:28

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte depremlerin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ediyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Elazığ'ın merkezi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çevre illerden de hissedilen sarsıntının 13,83 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Haberi Görüntüle

AFAD'DAN AÇIKLAMA

Depremin ardından AFAD Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şunlar kaydedildi:

"Elazığ ilimizde saat 03.25'te meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."

AYM Başkanvekili Basri Bağcı kimdir? AYM Başkanvekili Basri Bağcı kimdir? Haberi Görüntüle

VALİLİK: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

AFAD'ın ardından Elazığ Valiliği de açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Deprem sonrası saat 3.45 itibarıyla ilimizdeki AFAD, 112 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir." bilgisi paylaşıldı.

Bu arada, deprem sonrası bazı vatandaşların evlerinden dışarı çıktığı görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading