Yandex Metrica

Son dakika: Elazığ beşik gibi sallandı! Peş peşe 3 deprem

Son dakika: Elazığ beşik gibi sallandı! Peş peşe 3 deprem

Son dakika haberleri... AFD verilerine göre; Elazığ Palu'da 4,8 , 4,7 ve 4,6 olmak üzere peş peşe 3 büyük artçı deprem oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:28

6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen ve 41 bini aşkın insanın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ediyor.

Devlet Bahçeli'den dikkat çeken 15 Temmuz mesajı: İkaz ediyorum! Devlet Bahçeli'den dikkat çeken 15 Temmuz mesajı: İkaz ediyorum! Haberi Görüntüle

İLK DEPREMİN SAATİ 04.07

Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı verilerine göre sat 04.07'de merkez üssü Elazığ'ın Palu ilçesinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deniz şehrin içine girecek: İzmir'in 5 ilçesi için yürekleri ağza getiren deprem uyarısı Deniz şehrin içine girecek: İzmir'in 5 ilçesi için yürekleri ağza... Haberi Görüntüle

OLUMSUZLUK YAŞANMADI

Yerin 14.56 kilometre derinliğinde kaydadilen deprem, hissedildiği bölgelerde endişe yarattı. Vatandaşlar, geceyi dışarda geçirdi, kimisi de evinden çıkmadı. İlk belirlemelere göre bölgede olumsuzluk yaşanmadı.

PKK halayına af yok: Terör propagandası yapanlar tek tek paketlendi PKK halayına af yok: Terör propagandası yapanlar tek tek paketlendi Haberi Görüntüle

PEŞ PEŞE SALLANDI

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.37'de 4,7 büyüklüğünde, saat 03.39'da ise aynı bölgede 4,8 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading