Yandex Metrica

Son dakika: Dışişleri kaynaklar: Gazze'den Türklerin tahliyesi sürüyor

Son dakika: Dışişleri kaynaklar: Gazze'den Türklerin tahliyesi sürüyor

Son dakika haberleri... Türkiye Gazze'de esir kalan vatandaşlarının tahliyesine devam ediyor. 130 Türk vatandaşı ve aile yakını daha Türkiye'ye getirildi. Buna ek olarak son dakika bilgisi paylaşan Dışişleri kaynakları 68 Türk vatandaşının da Gazze'den çıkarıldığını duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 22:27

İsrail'in ölüm ablukasına aldığı Gazze'den Türk vatandaşları tahliye edilmeye devam ediyor. Dün akşam 130 Türk vatandaşı ve aile yakını daha havayoluyla Türkiye’ye getirildi. Buna ek olarak Dışişleri kaynakları 68 Türk vatandaşının daha Gazze'den çıkarıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Irak'taki Pençe Harekat Bölgesinde kilidi kapatıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Irak'taki Pençe Harekat Bölgesinde kilidi kapatıyoruz Haberi Görüntüle

KAFİLE TÜRKİYE'YE ULAŞTI

130 kişilik kafile Refah Sınır Kapısı’ndan geçerek Mısır’a ulaştı. Gruptakiler daha sonra Türk Hava Yollarına ait uçakla Kahire Havalimanı`ndan ayrıldı. Yaklaşık 2 saatlik bir yolculuğun ardından gece geç saatlerde İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. Gazze'den tahliye edilen vatandaşları havalimanında Dışişleri Bakanlığı temsilcileri ile AFAD yetkilileri karşıladı.

Emekli maaş zammı bu akşam belli olacak mı? En düşük emekli maaşı 12 bin TL mi oldu? Emekli maaş zammı bu akşam belli olacak mı? En düşük... Haberi Görüntüle

68 TÜRK DAHA GAZZE'DEN ÇIKARILDI

Vatandaşlarını Gazze'den tahliye etmek için mücadele veren Türkiye saha çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Dışişleri kaynakları 68 Türk vatandaşının da Gazze'den çıkarıldığını duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading