Yandex Metrica

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal konut müjdesi! 250 bin konut vatandaşa sunulacak

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal konut müjdesi! 250 bin konut vatandaşa sunulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hırvatistan ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Burada sosyal konut projesine ilişkin açıklamada bulunan Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz.' sözlerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hırvatistan ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Burada sosyal konut projesine ilişkin açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa bazı müjdeleri duyurdu. 

Unutmadık unutmayacağız! Süs havuzunda abdest alan Saraçhane kahramanları: Kurşunların üzerine böyle yürümüşlerdi... Unutmadık unutmayacağız! Süs havuzunda abdest alan Saraçhane kahramanları: Kurşunların üzerine... Haberi Görüntüle

250 BİN KONUT VATANDAŞA SUNULACAK 

Sosyal konut projesinin vatandaşı olumlu istikamette etkileyeceğini belirten Erdoğan şu ifadelere yer verdi: 

Burada sadece konut değil, aynı şekilde arsa projemiz var. 250 bin konut, 100 bin altyapılı konut arsası içeriyor. İcabında vatandaş “ben kendim yapacağım” diyorsa, onlara da “buyur kardeşim, 100 bin arsa var, kendin de yapabilirsin” diyoruz. Ayrıca 10 bin sanayi sitesiyle vatandaşımıza kendi işini kurma imkanı da sağlanacak.

Taksimetre güncelleme ücreti 2024 | Taksimetre en ucuz nerede güncellenir? Taksimetre güncelleme ücreti 2024 | Taksimetre en ucuz nerede güncellenir? Haberi Görüntüle

'YÜKSEK KİRA İLE KORSANLIK YAPANLAR EN BÜYÜK DARBEYİ YİYECEK'

Diğer yandan gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gaziler için özel kontenjan olacağını ifade eden Erdoğan, "Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyeceklerdir" şeklinde konuştu." diye konuştu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading