Yandex Metrica

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon mesajı: Kandil'i de bunların başına geçireceğiz!

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon mesajı: Kandil'i de bunların başına geçireceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tvnet canlı yayınında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Erdoğan muhalefete yüklenerek "Hepsi Kandil'le iyi oldular. Varsa yoksa Kandil. Oradan sesleniyorlar fakat Kandil'i de bunların başına geçireceğiz. O günler de yakın. Ne diyor 'Seloyu çıkaracağız' 'Selo ne yaptı' diyorlar. Ya daha ne yapacak? Diyarbakır'da benim 51 Kürt vatandaşımı katledenler bunlar değil mi, öldürenler bunlar değil mi?" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tvnet canlı yayınında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Efe Akman kimdir, kaç yaşımda? Efe Akman Ayhan Akman'ın oğlu mu? Efe Akman kimdir, kaç yaşımda? Efe Akman Ayhan Akman'ın oğlu... Haberi Görüntüle

SAMSUN'DA 120 BİN, ERZURUM'DA 130 BİN KİŞİ VARDI

Bu ara Karadeniz'deydim. Memleketim Rize'den başladık. Oradan Samsun'a doğru geldik. Meydanlarda özellikle muazzam bir coşku var ve bu coşku adeta bugün pik yaptı. Van öyleydi hele hele Erzurum benim siyasi hayatımda benim siyasi hayatımda görmediğim bir coşkuyla bizi karşıladı. Sadece meydan değil havalimanından meydana gidene kadar yolun sağı solu otobüs yol almakta zorlanıyordu. Emniyetin verdiği rakam Samsun'da 120 binin üzerindeydi. Bugün Erzurum 130 bin civarındaydı.

Ali Bahar kimdir? Ali Bahar öldü mü? Ali Bahar kimdir? Ali Bahar öldü mü? Haberi Görüntüle

14 MAYIS SEÇİMLERİ TERÖRİSTLERİ İNLERİNDE YOK EDENLERLE TERÖRİSTLERLE KOL KOLA YÜRÜYENLER ARASINDA GEÇECEK

Seçime kadar da yoğun bir tempoyla mitinglere devam edeceğiz. Milletim şu anda 14 Mayıs'ı dört gözle bekliyor. Her şeyi tabi biz özellikle yaşadık. Ama seçime çok önem verdik. 14 Mayıs seçimi de tarihi bir dönüm noktası olacak. 14 Mayıs'ı yeni atılımlar yapacağımız Türkiye Yüzyılının bir miladı olarak görüyoruz. Bu seçimlere sadece biz değil tüm dünya ayrı bir önem veriyor. Türkiye ile hesabını kapatamayanlar da 14 Mayıs'a gözünü dikmiş vaziyette. PKK'sından FETÖ'süne terör örgütlerine bay bay Kemal'in 14 Mayıs için kendilerine verdiği umuda bel bağlamış durumda. Ne diyorlardı seçimi kazanacak bir adayla çıkmak lazım. Onu şimdi kenara koydular. Seçimi kazanıp kazanmaması önemli değil önemli olan kiminle seçime gireceğiz. 14 Mayıs teröristleri inlerinde yok edenler ile teröristlerle kol kola yürüyenler arasında geçecektir. ben milletime güveniyorum. Terörist sevicilere bu ülkeyi emanet etmeyecektir.

House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman çıkacak? House of the Dragon 2. sezon bitti mi? House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman... Haberi Görüntüle

İSTANBUL BENİM AŞKIMDIR

Şimdi özellikle burada bir şeyi söylemem lazım. Malum hep söylüyorum İstanbul benim aşkımdır. Siyasete İstanbul'da başladım ve yine İstanbul'da büyükşehir başkanlığı yaptım. Peki İstanbul'u biz kimden aldık? CHP'den aldık. Onlardan milletimizi İstanbul'u bize teslim etti. Onlardan sonra İstanbul daha farklı bir İstanbul haline geldi. Haliç'in halini bilirsiniz. haliç kokudan geçilmezdi. Orada şimdi çocuk oyun parkları var. O hale getirdik. Mevcut CHP'li belediye başkanı göreve geldi. O koku Haliç'e tekrar geri döndü. Çünkü bizim yaptığımızı operasyonu o geri döndürdü. Tabi bizim bu operasyonumuz sıradan değildi. Biz aynı zamanda Boğaz'ın suyunu da Haliç'e aktardık. Haliç'e o suyu aktarmak suretiyle dönüşümü sağladık. Haliç'in suyunu temize döndürmek suretiyle Haliç çok daha farklı bir hale geldi. Biz göreve geldiğimizde doğal gaz miktarı 50 bin civarındaydı. Biz 1 milyon 250 bine getirdik doğal gaz kullanımını. Bu İstanbullu'ya huzuru getirdi. Bütün bunlarla beraber metro vesaire yaptık. Suyu da Istranca yaklaşık 120 kilometreden Istranca dağlarından getirdik. Getirdiğimiz suyla İstanbul su konusunda huzura kavuştu. Çöp noktasında en ufak bir şey kalmadı.

Çukur vesaire bunlar kalmadı böyle şeyleri hallettik. İstanbul dünyada temizlik anlamında sayılı şehirler arasına girdi. Allah rahmet etsin Kadir beyle iyi bir süreç devam etti. Ama mevcut olan CHP'li belediye başkanı İstanbul'u sel götürüyor o da aranıyor bulunuyor Bodrum'dan çıkıyor. Bodrum'da yaşamak pek huzur vermez.

Şunu çok açık söylemem lazım bizim Atatürk Havalimanı'nda Kovid zamanında Murat Dilmener Hastanesi'ni yaptık. Bunun dışında ne dedik Millet Bahçesi haline getireceğiz dedik. Çevre Şehircilik Bakanımız bunun çalışmalarını sürdürüyor. 

AK Parti'de değişim rüzgarı: Gözler o toplantıya çevrildi AK Parti'de değişim rüzgarı: Gözler o toplantıya çevrildi Haberi Görüntüle

MİLLETİM BUNLARA FIRSAT VERMEYECEKTİR

Bunun dışında da burayı Bilişim Merkezi haline getirmek gibi bir hedefimiz var. Bunun dışında da uygun olan müsait alanda da bu tür mitingi yapıyoruz. Çünkü beyefendiler Yenikapı alanını özellikle Cumhur İttifakına AK Parti'ye verme noktasında rahat değiller. Ve onlar da zannediyorum Maltepe'de herhalde yapacaklarmış hayırlı olsun. Ama biz Atatürk Havalimanı'nda pazar günü bu dev mitinginizi yapacağız. Tabi Atatürk Havalimanı millet bahçesinde de inşallah yüzyılın mitingini yapacağız. Mayıs'ta İnşallah İstanbul'da alacağımız sonuç İstanbullular içinde geleceğin müjdesi olacak ve bu konu ile ilgili Atatürk Havalimanı millet bahçesi adıyla bu alanı milletimizle buluşturuyoruz. Bay bay Kemal ne yapıyor? Atatürk Havalimanı'nı Amerikalılara verme vadinde bulunuyor. Hatırlarsanız ekonomi için de Amerikalı bir isim bulmuşlardı. Hatta birkaç tane mi bilmiyorum adam gelmeye tenezzül bile etmemişti. Bunların toplantısında video konferansla bağlanmıştı. Bay bay Kemal bunu da büyük bir teknoloji olarak anlatmıştı. Terör örgütleriyle de pazarlığa oturmuşlar. Tüm bunlar bu zatın SSK'yı nasıl batırdıysa devleti de batıracağının işaretidir. Maalesef karşımızdaki koalisyon masasının birilerinden aferin almak için yapmayacağı hiçbir şey yoktur. Buna ülkeyi devleti terör örgütlerine teslim etmek de dahildir. Varsın onlar bildikleri yolda ilerlesinler. Biz milletimizden duyacağımız Allah razı olsun duası için çalışmaya çabalamaya devam ediyoruz. İnanıyorum ki milletim bunlara fırsat vermeyecektir ve gerekli cevap 14 Mayıs'ta sandıklardan çıkacaktır.

Mert Furkan Bayram kimdir? Mert Furkan Bayram kimdir? Haberi Görüntüle

KANDİL'İ BAŞLARINA GEÇİRECEĞİZ

Bunlar Güneydoğu'da doğuda bazı yeniliklerin olduğunu, bir de bay bay Kemal bazen bir şeyler fısıldıyor. Daha güzel olacak. Terör örgütleri ile Cumhuriyet tarihimizin en büyük mücadelelerini verdik. Ülkemizin ayaklarına vurulan prangaları birer birer kırdıkça önümüze yeni ufuklar açıldı. Bu sayede terörle mücadelede köklü bir değişikliğe gittik. Önce çözüm süreci ile sonuçlandırmaya çalıştık. Baktık ki bunlar uzattığımız eli ısırıyor bu sefer terörü kaynağında bitirme stratejisini devreye alarak onların anlayacağı dilden konuştuk. Gabar'da bunları yok ettik Cudi'de bunları yok ettik Tendürek'te bunları yok ettik. Eğer bunları biz inlerinde vurmamış olsaydık, bugün söylüyor ya bahar gelecek ya baharı biz getirdik zaten. Nerede getirdik? İşte Güneydoğu'da doğuda getirdik. Bütün hainleri inlerine girerek getirdik. Eğer o inlerine girmemiş olsaydık bugün teröristler herhalde yine cirit atacaklardı. Ama şu anda bunların sesleri duyuluyor mu? Hepsi Kandil'le iyi oldular. Varsa yoksa Kandil. Oradan sesleniyorlar fakat Kandil'i de bunların başına geçireceğiz. O günler de yakın. Ne diyor 'Seloyu çıkaracağız' 'Selo ne yaptı' diyorlar. Ya daha ne yapacak? Diyarbakır'da benim 51 Kürt vatandaşımı katledenler bunlar değil mi, öldürenler bunlar değil mi? Şimdi onu çıkaracakmış. Bay bay Kemal'e bak. Nasıl böyle bir şey söylersin Eğer Türkiye bir hukuk devleti ise bu hukuk devletinin içinde sen kalkıp da istediğin gibi atıp tutamazsın ve benim milletim sana zaten bu fırsatı vermeyecek. Erzurum bugün bunu söyledi Van bunu söyledi. Yarın Kayseri'deyim biliyorum Kayseri'de bunu söyleyecek.

Dışişlerinden İsrailli bakana tepki: 'İktidardaki ömrünü uzatmaya çalışmakta' Dışişlerinden İsrailli bakana tepki: 'İktidardaki ömrünü uzatmaya çalışmakta' Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜ BUNLARI KENDİSİNE BENZETTİ

Allah kimseyi partisinin bayrağı ile terör örgütü paçavralarının zilletine düşürmesin. Teröristbaşı Öcalan ve Demirtaş lehine sloganlar atıldı. PKK'ya destek veren dişe diş kana kan diye sloganlar yükseldi. Neresi burası Van. Burada kimler var? İBB Başkanı burada konuşma yapıyor. Nasıl olur da böyle bir sloganın atılmasına müsaade edilir. Emniyet gereğini yaptı yapıyor. Görüntülere CHP'den bir itiraz geldi mi. Bilakis bay bay Kemal ve avanesini mutlu etmişe benziyor. Öyle mutlu olmuşlar ki terör örgütünün işaretiyle karşılık veriyorlar. Kapalı kapılar ardındaki pazarlıklara sadık olduklarını gösteriyorlar. Foyalar dökülüyor. Örgütle ortak olursan pazarlık yaparsan emellerini de paylaşıyorsun demektir. Terör örgütü bunları kendisine benzetti. Söyle arkadaşını söyleyeyim kim. Hepsi terör jargonuyla konuşmaya başladı. Biri terör örgütünün işaretini yapıyor, diğeri kürsüden mermi saçıyor.

15 Temmuz bugün Balıkesir'de otobüsler bedava mı? Balıkesir'de toplu taşıma ücretsiz mi? 15 Temmuz bugün Balıkesir'de otobüsler bedava mı? Balıkesir'de toplu taşıma... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NUN TROL ORDUSU

Anlamadıkları şu seçim sosyal medyada trol ordularıyla değil sandıkta milletle kazanılır. Sandıkta yenileceklerini anlayınca sosyal medya manipülasyonlarına sarıldılar. Gazetenizde okudum, sizi tebrik ediyorum. Sandık güvenliğine gölge düşürmek için yalan makinesi gibi üretim yapıyorlar. 40 milyon kişiye ulaşan bir şebeke kurmuşlar. 40 milyon kişiye nasıl ulaşıyorsun bu da yalan. O zaman anne kucağındaki çocuklar da bunun içindedir. Ortada milyonlarca insan var gibi gözüküyor ama birkaç kişi kullanıyor. Bu hesaplardan yalanı yapıyorlar. Biri kadın görünüyor bakıyorsun erkek çıkıyor. Tam bir şebeke. Bu trol ordusu Bay bay Kemal'e çalışıyor bayağı da para veriyorlar, bunlarla milletin aklını karıştırmaya çalıştırıyorlar.

Dışişleri Bakanlığı'ndan taziye mesajı: 200’den fazla kişi hayatını kaybetmişti Dışişleri Bakanlığı'ndan taziye mesajı: 200’den fazla kişi hayatını kaybetmişti Haberi Görüntüle

SİYASET GİBİ SOSYAL MEDYAYI DA KİRLETİYORLAR

Deprem ve yangınlarla da fitne fesatları ortaya koydular. Depremde insanları kandırıp telaşa soktular. Burada da sosyal medyada gerçek insanların hesaplarını çalıyorlar. Bunlar modern hırsız. Kendi propagandalarıyla paylaşım yapıyorlar. O kullanıcıların bundan haberi olmuyor. Şeytanın bile aklına gelmeyecek. Bay bay Kemal bırak bu işleri mücadeleni delikanlıca yap. Ağababaları seçimleri etkilemek için hep böyle sahte algı operasyonları yaptılar. Suçüstü yakalanınca da bize kara çalıyor. Bize çalışma arkadaşlarıma tehditler savunuyorlar. Kişi kendinden bilir işi. Bunlar kendi kirlerini ortaya saçıyorlar. Siyaset gibi sosyal medyayı da kirletiyorlar. Biz tıklanma sayısı için siyaset yapmıyoruz gönüllere girmek için yapıyoruz. Biz büyük ve güçlü bir ülke yönetiyoruz. Bot partisi değiliz. Yapacaklarımızı anlatan bir mecra olarak görüyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading