Yandex Metrica

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto ile görüştü

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto ile telefonda görüştü. Erdoğan, görüşmede mevkidaşını seçim zaferi dolayısıyla tebrik ederken ikili birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı da tebrik etti.  

Gündem

25.04.2024, 17:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile telefonda görüştü. Erdoğan, görüşmede mevkidaşını seçim zaferi dolayısıyla tebrik ederken ikili birbirlerinin Ramazan Bayramı'nı da tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, sosyal medya hesabından görüşmeye dair ayrıntıları paylaştı. Buna göre görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler ve küresel gelişmeler ele alındı.

Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı: Helal rızık peşinde koşanlara selam olsun! Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı: Helal rızık peşinde koşanlara selam olsun! Haberi Görüntüle

SAVUNMA SANAYİ, ASKERİ, TİCARİ İLİŞKİLER GELİŞTİRİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimden zaferle ayrılan mevkidaşına Türkiye ile Endonezya arasındaki köklü ilişkilerin daha da gelişeceğine ve iki ülkenin savunma sanayi, askeri, ticari, finansal temaslar başta olmak üzere her alanda işbirliklerinin karşılıklı güven ve ülkelerin menfaatleri çerçevesinde ilerletileceğine inandığını bildirdi. Başta Filistin davası olmak üzere İslam dünyasını ilgilendiren tüm konularda Endonezya ile güç birliğine devam edilmesinin önemine dikkatleri çeken Erdoğan, iki ülke arasında tesis edilen Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin ilk toplantısının en uygun zamanda yapılması gerektiğini belirtti.

26 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu akşam kimin maçı var? Galatasaray'ın maçı bugün mü? 26 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu... Haberi Görüntüle

BİR GÖRÜŞME DE WIDODO İLE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Türkiye ile Endonezya ilişkileri ele alınırken Erdoğan, ülkede gerçekleşen başkanlık seçimi ve genel seçimlerin Endonezya halkı için hayırlara vesile olması dileğini ifade etti.

Joko Widodo, iki dönem kuralı nedeniyle Endonezya'da seçilen seçimlere katılamamıştı. Yapılan seçimlerde Endonezya'nın yeni cumhurbaşkanı Prabowo Subianto olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinde neler konuşuldu? İşte son kulis bilgileri Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinde neler konuşuldu? İşte son kulis bilgileri Haberi Görüntüle

BİN SELMAN İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Erdoğan görüşmede İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının bir an önce sonlandırılması ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) ateşkes kararının uygulanması için daha fazla gayret ortaya koyarak İslam dünyasının sonuç alıcı biçimde birliktelik sergilemesi gerektiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede ayrıca Suudi Arabistan Veliaht Prensi'nin Ramazan Bayramı'nı da tebrik etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading