Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Gazze davasına ömrümüzü adadık

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Gazze davasına ömrümüzü adadık

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Mardin mitinginde halka hitap etti. Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, "İçimizdeki bazı cahiller bilmese de Erdoğan'ın dik duruşunu Gazze halkı çok iyi biliyor. Gençlik yıllarımızdan beri biz bu mücadelenin içindeyiz. Ömrümüzü adadığımız böyle bir konuda son dönemde kimi çevrelerin mesnetsiz açıklamalarına rastlıyoruz. Her kim doğruluğuna yanlışlığına bakmadan hiçbir şey yapmadılar diyorsa iftira atıyor demektir. AK Parti'den oy koparmak için dillendirilmesi ise utanç vericidir." dedi.

Gündem

19.03.2024, 21:24

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Mardin mitinginde halka hitap etti..

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Sevgili Mardinliler, sevgili gençler, kıymetli hanımefendiler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Buradan tüm Mardin'e, Mardinli kardeşime selamlarımı gönderiyorum.

Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild fuarına nerede, nasıl gidilir? Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild... Haberi Görüntüle

RAMAZANA BURUK GİRDİK

Dünyaya kardeşlik dersi veren şehirler şehri Mardin'imizden olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Mardin, insanı ile kültürü ile, mimarisi ile, tarihi ile dünyada eşi benzeri olmayan nadide bir şehirdir. Mardin yüz yıllardır bir iftihar tablosu gibi coğrafyamızı süslüyor. Burası okumasını bilene bir tarih kitabıdır. Biz bu şehri tüm renkleri ile seviyoruz. Bugün şu meydanı doldurarak gönlünüzün kapılarını açtığınız için teşekkür ediyorum. Rabbim aramızdaki dayanışmayı daim eylesin. Mardin'e kendimizi tam anlatamadığımızın farkındayız. Son seçimde gördük, arzu ettiğimiz oranlara maalesef ulaşamadık. 31 Mart'ta bunu hak ettiği seviyeye getireceğiz. 31 Mart seçimleri ile Mardin'de inşallah yeni bir başlangıç yapacağız.

Başkan adaylarımızın tamamı başarılı vizyoner isimlerden oluşuyor. Çalışma Bakanı'mız Işıkhan Mardin'in meseleleri için yanımda mesaisini veriyor. Biz de hepsine güçlü desteği vereceğiz. Bu sefer Mardin'in tercihinin kimlik siyasetinden değil eser siyasetinden yana olacağına inanıyorum. Bu seçimin önceki seçimlerden farklı olacağını görüyorum.

Seçim gününe kadar ana kademe kadın kolları, gençler kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Mardin ile birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakı'nın renkleri ile boyamaya var mısınız?

Gazze başta olmak üzere etrafımızdaki çatışmalar nedeniyle bu Ramazan'a da buruk girdik. Dört bir yanda acı, istikrarsızlık hakim. Komşumuz Suriye barışa hasret kaldı. Rusya-Ukrayna arasındaki savaş üçüncü yılına girdi. Bunlara terör devleti İsrail'in Gazze'ye vahşi saldırıları eklendi. İsrail'e en sert tepkiyi gösteren ülkelerden biriyiz. 40 tondan fazla insani yardımı sev ettik. Yardımlar konusunda ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz.

Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! Kazadan sonra anne ve oğluna yardım etmiştİ! Yazar Eylem Tok... Haberi Görüntüle

CAHİLLER BİLMEZ GAZZELİLER BİLİR

İçimizdeki bazı cahiller bilmese de Erdoğan'ın dik duruşunu Gazze halkı çok iyi biliyor. Gençlik yıllarımızdan beri biz bu mücadelenin içindeyiz. Ömrümüzü adadığımız böyle bir konuda son dönemde kimi çevrelerin mesnetsiz açıklamalarına rastlıyoruz. Her kim doğruluğuna yanlışlığına bakmadan hiçbir şey yapmadılar diyorsa iftira atıyor demektir. AK Parti'den oy koparmak için dillendirilmesi ise utanç vericidir.

Elit Andaç Çam memleketi neresi, kimdir? Elit Andaç Çam kaç yaşında, instagram adresi ne? Elit Andaç Çam memleketi neresi, kimdir? Elit Andaç Çam kaç... Haberi Görüntüle

FİLİSTİN KONUSUNDA KİMSE BİZE DERS VEREMEZ

"Hamas terör örgütüdür" diyen CHP'nin listelerinden Meclis'e girenler Filistin konusunda bize ders veremezler.  Bunun adı tutarsızlıktır. Hırsını aklının önüne geçirmektir. Böyle bir vebalin altına hiçbir vatandaşın gireceğine düşünmüyorum. Ben tüm vatandaşlarımın, vicdanen de en doğru kararı vereceğine inanıyorum. 

Rönesans (RGYAS) ne zaman, hangi tarihte işlem görecek? Rönesans (RGYAS) ne zaman, hangi tarihte işlem görecek? Haberi Görüntüle

ADETA CAM GİBİ ŞEFFAFIZ

1 yıldır emanetini taşıdığımız aziz milletimize asla yalan söylemedik, insanımıza karşı daima dürüst olduk. Cumhur İttifakı'nda da bu ilkemiz değişmedi. Nerede ittifak ettiğimizi, nerede kendi adayımızla seçime girdiğimizi herkes biliyor. Adeta cam gibi şeffafız. Bir de karşı tarafa bakıyoruz. Kent Uzlaşısı diye bir şey uydurdular. Belediyeleri DEM'le yönetilecekler ve DEM'siz yönetecekler diye ikiye ayırmışlar. 

İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka! 30 saati aşan metro arızasının nedeni ortaya çıktı? İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka! 30... Haberi Görüntüle

AHLAKSIZLIK BUNLARIN PAÇASINDAN AKIYOR

Tüm bu skandallar yaşanırken Genel Başkanı takmıyor ya da kendisine had bildiriyor. Ortada dürüstlük ve şeffaflık namına bir şey yok. Gerçekten de tutarsızlık ve siyasi ahlaksızlık bunların paçalarından akıyor.

Burada bir hakikati tekrar ifade etmek gerekiyor. Bizde vatandaşla ayrımcılık yapmak yoktur. 

DEM'li Sırrı Sakık haddini aştı! Meclis bahçesinde PKK güzellemesi! DEM'li Sırrı Sakık haddini aştı! Meclis bahçesinde PKK güzellemesi! Haberi Görüntüle

SÖZ KONUSU CHP OLUNCA OLAY YERİNDEN UZAKLAŞMAYI SEÇTİLER

Türkiye son 1 haftadır artık geride kaldığını düşündüğümüz tek parti faşizminin en ilkel haline şahit oluyor. Kürt kardeşlerimizin iradesine ipotek koyanlar sadece havaya bakıp ıslık çalıyorlar. Söz konusu CHP olunca olay yerinden uzaklaşmayı seçtiler. Soruyorum size; son 21 yılda attığımız her demokratikleşme adımına karşı çıkanlar bunlar değil miydi?

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir kimdir? Murat Emir nereli, kaç yaşında? CHP Grup Başkanvekili Murat Emir kimdir? Murat Emir nereli, kaç... Haberi Görüntüle

HERKESE HİZMET ETMEK GÖREVİMİZ

Bizim ne 30 yıllık belediyecilik geçmişimizde ne de 21 yıllık iktidarımızda oy tercihinden ötürü vatandaşa ayrımcılık yapmak yoktur. Herkese hizmet etmek görevimizdir. Bizi sevsin sevmesin herkesin hizmetkarıyız. Bize efendilik yakışmaz, bize hizmetkarlık yakışır. Hukukun dışına çıkan olursa yasal zeminde tedbirler alınır. Ama bu vatandaşı hizmetten yoksun bırakma şeklinde olmaz. 

Rebel Moon 3 ne zaman çıkacak? Rebel Moon Part 3. bölüm var mı, bitti mi? Rebel Moon 3 ne zaman çıkacak? Rebel Moon Part 3.... Haberi Görüntüle

MARDİN'E 7 MİLLET BAHÇESİ

Mardin’de 7 millet bahçesi projesinden 3’ünü tamamladık. Ulaştırmada 29 kilometreden devraldığımız bölünmüş yol uzunluğunu 286 kilometreye çıkardık. Mardin-Midyat yolu ve Ceylanpınar-Kızıltepe yolunun yapımına devam ediyoruz. Kalkınma Koridoru’nun bir parçası olarak Irak sınırında son bulacak 320 kilometrelik Urfa-Habur Otobanı’nı yapacağız. Bu otobanın en önemli kavşak noktası Mardin olacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading