Yandex Metrica

Son dakika: Bölgedeki teröristlere abluka! 3 terörist yok edildi

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı tarafından Şırnak'ta Eren Abluka-14 Operasyonu başlatıldı. 585 personelin katıldığı operasyonun ilk gününde PKK'lı 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Gündem

23.01.2024, 19:20

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Şırnak ilinde "Eren Abluka-14 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz (Şırnak-Cudi Dağı-Tuşimiya Vadisiİ) 2022-3 Operasyonu" başlatıldı.

SON DAKİKA! MSB duyurdu: 15 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! SON DAKİKA! MSB duyurdu: 15 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! Haberi Görüntüle

585 PERSONEL 40 TİM GÖREV ALIYOR

Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığına bağlı Jandarma Komando, Şırnak İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 585 personel, 40 operasyonel tim görev alıyor.

Son dakika... Kamuda tasarruf tedbirleri TBMM'de kabul edildi! O tarihte yürürlüğe girecek Son dakika... Kamuda tasarruf tedbirleri TBMM'de kabul edildi! O tarihte... Haberi Görüntüle

3 TERÖRİST YOK EDİLDİ

Operasyonun ilk gününde, jandarma komando ve JÖH birliklerince, J-İHA, J-SİHA ve Hava Kuvvetlerinin desteği ile 3 bölücü örgüt mensubu etkisiz hale getirildi.

Fırtına ve neme dikkat! Meteorolojiden 17 il için alarm: Teyakkuzda olun! Fırtına ve neme dikkat! Meteorolojiden 17 il için alarm: Teyakkuzda... Haberi Görüntüle

BİRÇOK SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon kapsamında, bir M16 piyade tüfeği, bir AK-47 piyade tüfeği, 109 M-16 piyade tüfeği mühimmatı, 144 AK-47 piyade tüfeği mühimmatı, 4 el bombası, 3 tuzaklanmış el bombası, 5 AK-47 şarjörü, bir M16 şarjörü, bir el dürbünü, 2 termal kıyafet, 5 kilogram EYP yapımında kullanılan gübre ile çok miktarda muhtelif gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading