Yandex Metrica

Son dakika: Bitlis'te köpek saldırısının ardından kuduz olan Mustafa Erçetin hayatını kaybetti

Son dakika: Bitlis'te köpek saldırısının ardından kuduz olan Mustafa Erçetin hayatını kaybetti

Son dakika haberleri... Bitlis'te başıboş köpek tarafından ısırıldığı için kuduz olan 12 yaşındaki Mustafa Erçetin hayatını kaybetti.

Gündem

23.01.2024, 22:15

Son dakika haberleri... Bitlis'te başıboş köpek tarafından ısırıldığı için kuduz olan 12 yaşındaki Mustafa Erçetin hayatını kaybetti.

Son dakika... AFAD verileri açıkladı: Malatya'da gece yarısı korkutan deprem Son dakika... AFAD verileri açıkladı: Malatya'da gece yarısı korkutan deprem Haberi Görüntüle

KUDUZ TANISI KONULMUŞTU

Bitlis'te geçtiğimiz haftalarda iki çocuğa köpek saldırmış, 12 yaşındaki Mustafa Erçetin'inde ise saldırının ardından kuduz virüsüne rastlanmıştı. Çocukta hırçın davranışlar olduğunu ve sudan korkmaya başladığını söyleyen Prof Dr. Cengiz, tanının kesinleştiğini söylemişti.

Prof Cengiz, ağrılarının artması üzerine çocuğun uyutulduğunu ve solunum cihazına bağlandığını söylemişti.. Hastaneye başvurunun geç olması nedeniyle önleme anlamında yapılacak bir müdahale olmadığını da ifade eden Cengiz, "Bundan sonraki süreç yoğun bakımda devam edecek" şeklinde konuşmuştu.

Çocuklardan biri taburcu edilirken 12 yaşındaki Mustafa Erçetin'in durumunun ağırlaştığı  bildirilmişti. Bugün gelen son habere ise küçük Mustafa kuduza yenik düştü ve yaşam savaşını kaybetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading