Yandex Metrica

Son dakika: Bakan Kurum açıkladı! Sosyal konut projesine rekor başvuru

Son dakika: Bakan Kurum açıkladı! Sosyal konut projesine rekor başvuru

Son dakika haberleri... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim projesine 5 milyon 135 bin 324 geçerli başvuru yapıldığını açıkladı. En çok başvuru İstanbul'dan yapılırken, başvuran gençlerin sayısı 2 milyonu aştı.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Son dakika haberleri...  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, e-Devlet ve bankalar üzerinden müracaat süresi tamamlanan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesine ilişkin resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Son dakika... Kritik MGK toplantısı sona erdi: 'İsrail yönetimi gecikmeksizin durdurulmalı' Son dakika... Kritik MGK toplantısı sona erdi: 'İsrail yönetimi gecikmeksizin... Haberi Görüntüle

REKOR BAŞVURU

Bakan Kurum İlk Evim projesine 1,5 ayda 8 milyon başvuru olduğunun altını çizerek, "Geçerli başvuru sayısı 5 milyon 135 bin 324! Projemize en çok da gençlerimiz ilgi gösterdi. 2 milyon 30 bin 277 gencimizin başvurusu var. En çok başvuru ise İstanbul’dan" dedi.

Sneijder'den, 'kara para aklama' iddialarına yanıt: Bakın kendini nasıl savundu Sneijder'den, 'kara para aklama' iddialarına yanıt: Bakın kendini nasıl savundu Haberi Görüntüle

'2 YIL İÇİNDE 259 BİN KONUTU TESLİM EDECEĞİZ'

17 ilde 6 bine yakın konutun hızla yükseldiğini kaydeden Kurum, "Kuralarımızı da bir an önce çekip, Mart ayına kadar hepsini tamamlayacağız. Söz verdiğimiz gibi 2 yıl içinde 250.000 konutumuzu teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Kurum, ''Daha başvuru süreci devam ederken, geçen hafta ilk temellerimizi attık. 17 ilde 6 bine yakın konutumuz hızla yükseliyor. Kuralarımızı da bir an önce çekip, Mart ayına kadar hepsini tamamlayacağız.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading