Yandex Metrica

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Demirtaş'a sert tepki! 'Siyasi sahtekarlık'

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Demirtaş'a sert tepki! 'Siyasi sahtekarlık'

Son dakika haberleri... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Mersin'de PKK'lı teröristler tarafından polisevine düzenlenen bombalı saldırı sonrası sözde kınama ile PKK'yı aklamaya çalışan Demirtaş'a tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Son dakika haberleri... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, PKK'nın Mersin'de düzenlediği alçak saldırısı sonrası sosyal medyadan açıklama yapan HDP'li Selahattin Demirtaş'a çok sert tepki gösterdi.

Moody's Türkiye'nin kredi notunu artırırsa borsa, dolar, altın düşer mi, yükselir mi? Moody's Türkiye'nin kredi notunu artırırsa borsa, dolar, altın düşer mi,... Haberi Görüntüle

'SİYASİ SAHTEKARLIK'

Çelik, "Terör eylemleri karşısında “her türlü şiddete karşıyız” diyerek terörü ve meşru devlet kurumlarını aynı kefeye koymak en sinsi terör destekçiliğidir. Bu sinsi zihniyet terörün ideolojik gıdasıdır. Terörü lanetlemeden söylenen her demokrasi cümlesi bir siyasi sahtekarlıktır." dedi.

Son dakika: Bakan Yerlikaya: Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı Son dakika: Bakan Yerlikaya: Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

HDP'nin eski genel başkanı, 6-8 Ekim olaylarının faili ve terörist Öcalan için 'Apo'nun heykelini dikeceğiz' diyen Selahattin Demirtaş mide bulandıran bir paylaşımda bulundu. Mersin'deki saldırıyı kınayan Demirtaş, PKK ve terör kelimelerini dahi kullanmatan aciz bir şekilde 'demokrasi' naraları attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading