Yandex Metrica

Son dakika: Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan görevinden istifa etti!

Son dakika: Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan görevinden istifa etti!

Son dakika haberleri... Türkiye seçim sathına girerken milletvekilliği aday adaylığı için başvurular da sürüyor. Bu kapsamda Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Türkiye 14 Mayıs tarihinde sandık başına gidiyor. Seçim öncesi milletvekilliği aday adaylığı için başvurular da devam ediyor.

Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt: Terörle arasına mesafe koymazsa kaçınılmaz olur Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt:... Haberi Görüntüle

SAVCI SAYAN İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde milletvekili olmak için görevinden istifa etti.

Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra taciz etti! Kan donduran olayı küçük kız bir bir anlattı Tacizci öğretmen skandalı! 12 yaşındaki öğrenicisine önce tokat attı sonra... Haberi Görüntüle

AĞRI'DAN 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMASI BEKLENİYOR

AK Parti listelerinde milletvekili aday gösterilecek olan Sayan'ın Ağrı'dan 1. sıra milletvekili adayı olması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading