Yandex Metrica

Sitede Ara

Sokak hayvanları düzenlemesi Meclis'e geliyor: Köpekler uyutulacak mı?

Sokak hayvanları düzenlemesi Meclis'e geliyor: Köpekler uyutulacak mı?

Her gün bir vatandaşımızı yaralayan, öldüren başıboş sokak köpeklerinin uyutulması Meclis'in gündemine geliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, 'Sokak hayvanları uyutulacak mı?' sorusuna cevap verdi.  

Gündem

26.05.2024, 20:22

Bir televizyon kanalına konuk olan AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, hayvanlarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Henüz yapılan çalışmaya son şeklinin verilmediğini dile getiren Güler, yapılması planan sokak hayvanları düzenlemesi için merak edilen soruları cevapladı.

Chery fiyatı artar mı? Chery modellerine ek vergi mi geldi? Chery fiyatı artar mı? Chery modellerine ek vergi mi geldi? Haberi Görüntüle

''AŞAMA AŞAMA DESTEKLENMESİ GEREKİYOR''

Güler, sokak hayvanlarını sahiplendirmek ve barınaklarda korunmalarını sağlamak olduğunu dile getirdi. Güler, ''En sonunda saldırgan, kuduz tehlikesi taşıyan hayvanları da uyutmak. Bunları aşama aşama desteklenmesi gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

Mevcut olan barınakların ormanların içerisinde yer aldığını vurgulayan Güler, ''Bu barınaklarda kalmayan, orman alanlarda yaşayan hayvanlarda ciddi bir kuduz tehlikesi oluşmuştur. Bu hayvanların yaşam alanlarını tehlikeye sokuyor. Burada hayvan satışının sıkı denetiminin oluşturulması ve önlem alınamayacak hayvanların uyutulması konusunda çalışma yürütülüyor.'' dedi.

Kastamonu'da köy yangını! Bir mahalle yok oldu: Çok sayıda kişi evsiz kaldı Kastamonu'da köy yangını! Bir mahalle yok oldu: Çok sayıda kişi... Haberi Görüntüle

MUHALEFET PARTİLERİ ZİYARET EDİLECEK

AK Parti grup başkanvekillerinin önümüzdeki günlerde muhalefet partilerini ziyaret edeceğini dile getiren Güler, bu görüşmelerin ardından düzenleme ile ilgili çalışmaların yapılacağını dile getirerek '10-15 gün içerisinde düzenlemeyi paylaşacağız' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

2

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading