Yandex Metrica

Sitede Ara

Siyasi partilerde adaylık yarışı: Vekil olmak isteyen istifayı basıyor

Siyasi partilerde adaylık yarışı: Vekil olmak isteyen istifayı basıyor

Siyasi partilerde, 2023 seçimlerine yönelik milletvekili adaylığı konusunda yarış başladı. MHP'de 31 il başkanı milletvekili olmak için görevinden ayrıldı. CHP'de ise 40 il ve 39 ilçe başkanı adaylık için istifa etti. AK Parti'de ise süreç henüz başlamadı.

Gündem

23.01.2024, 20:21

Seçimin 14 Mayıs'ta olacağına yönelik mesajını yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri hedef saptırmaya gayret ediyor. Bu erken seçim değil, seçimi öne alma. Resmi olarak cumhurbaşkanının burada bir yetkisi var. Cumhurbaşkanı olarak bu yetkimizi kullanacağız. Kararımızı Mart ayının 10'unda açıklayacağız" diye konuşurken milletvekili olmak isteyen teşkilat mensupları görevlerinden bir bir ayrılmaya başladı.

MHP'de 31 il başkanı milletvekili olmak için görevinden ayrıldı. CHP'de ise 40 il ve 39 ilçe başkanı adaylık için istifa etti. AK Parti'de ise süreç henüz başlamadı.

Merkez Bankası Nisan faiz kararı ne zaman? MB faiz artırır mı? Merkez Bankası Nisan faiz kararı ne zaman? MB faiz artırır... Haberi Görüntüle

İSTİFALAR GENEL MERKEZE GÖNDERİLDİ

CHP'de 40 il başkanı ile 39 ilçe başkanı, MHP'de ise 31 civarında il başkanının milletvekili adaylığı için istifalarını genel merkeze gönderdikleri belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading