Yandex Metrica

SİVAS SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sivas Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Sivas'ta seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

SİVAS SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sivas Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Sivas'ta seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

Sivas'ta Türkiye geneliyle eş zamanlı olarak oy verme işlemleri sona erdi. Sivas'ta seçimleri kimin kazandığı ve en fazla hangi partinin oy aldığı merak edilerek araştırılıyor. Peki 31 Mart 2024 Sivas'ta hangi parti, hangi aday ne kadar oy aldı? Sivas'ta hangi parti önde, hangi aday kazandı? 31 Mart Sivas yerel seçimler oy oranı AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti... 

Gündem

17.04.2024, 11:24

Yerel seçim kapsamında oy verme işlemlerinin sona ermesiyle Türkiye genelinde vatandaşlar seçim sonuçlarını araştırmaya başladı. Yerel seçim sonrası Sivas'ta hangi parti önde, hangi aday kazandı? sorularını yanıtları vatandaşlar tarafından merak edilerek araştırılıyor. Sivas'ta oy oranları ile ilgili tüm detaylar TRHABER'de. Peki, Sivas'ta seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı? Sivas'ta belediye başkanlığını kim kazandı? Sivas'ta 31 Mart seçimlerinde MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

6 ilde sarı kodlu alarm! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 17 Nisan bugün hava nasıl olacak? 6 ilde sarı kodlu alarm! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar... Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SİVAS SEÇİM SONUÇLARI

2024 yerel seçimlerde 31 Mart Sivas Belediye Başkanı kim oldu? Sivas'ta belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! Bakan Bayraktar duyurdu İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! Bakan Bayraktar duyurdu Haberi Görüntüle

SİVAS'TA SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

Sivas'ta açılan sandık oranı % 100. Sonuçlara göre, Büyük Birlik Partisi'nin adayı Adem Uzun yüzde 43,31 ile seçimi kazanırken, AK Parti'nin adayı Hilmi Bilgin yüzde 29.18 ile ikinci sırada yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading