Yandex Metrica

Şivan Perwer'den 28 Mayıs çağrısı: PKK'nın hayali Kılıçdaroğlu'ndan geçiyor

Şivan Perwer'den 28 Mayıs çağrısı: PKK'nın hayali Kılıçdaroğlu'ndan geçiyor

Şiwan Perwer 28 Mayıs 2. tur seçimleri öncesi Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı, Perwer, "Kürdistan hayalini gerçekleştirmek için Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması gerek" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Türkiye 28 Mayıs'ta Türkiye'nin en kritik seçimine gidecek. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4.5 puan gerisinde kalan Kemal Kılıçdaroğlu'na PKK ve FETÖ'den destek çağrıları peş peşe geliyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara ilişkin açıklama! Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK ÇAĞRISI

Son olarak Şivan Perwer'den Kemal Kılıçdaroğlu'na destek mesajı geldi. Perwer, "Türklerin ne hakkı var Kürtlerin bu tarihsel ve toplumsal güzelliklerini yok etmeye? Bu bir kere insani bir şey değil. Ahlak dışı bir şeydir. Böyle bir ülke gelişemez, demokrasiye de kavuşamaz.” diye konuştu.

PKK'ya Mehmetçik pençesi! MSB duyurdu: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi PKK'ya Mehmetçik pençesi! MSB duyurdu: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale... Haberi Görüntüle

"KÜRT HALKI UYANMIŞTIR"

Sözlerine devam eden Şivan Perwer, "Bu olmazsa Kürt halkının geleceği perişandır. Kuzey Kurdistan, dört parçanın anasıdır. Kuzeyde gerçekleşen demokrasi dört parçayı da etkileyecektir. Kürtleri yok edemezler, alt edemezler. Mümkün değil. Kürt halkı artık uyanmıştır. Sadece uyanma ile değil, hareket haline de gelmelidir. " dedi.

ANKA fabrikasından sonra yeni hamle geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmede karar verdi ANKA fabrikasından sonra yeni hamle geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmede... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'DE DEMOKRASİ NEREDE?"

Sözlerine devam eden Perwer, "Kürt halkı birleşmeli, kaynaşmalı ve büyük bir hareket haline gelmelidir. Bizim liderlerimiz, değerli insanlarımız halen hapiste. Ziyaretlerine bile gidemiyoruz. Hani Türkiye’de demokrasi nerede. İnsan dışı bir yönetim vardır. Kürtler hangi düşüncede olursa olsun birleşmelidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading