Yandex Metrica

Sinop'ta ilginç anlar: CHP'li Engin Altay, Özgür Özel'i "çırağım" diyerek takdim etti

Sinop'ta ilginç anlar: CHP'li Engin Altay, Özgür Özel'i "çırağım" diyerek takdim etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sinop'ta büyük bir sürprizle karşılaştı. Özel'i takdim eden aslen Sinoplu olan CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, partisinin genel başkanından "çırağım" diyerek bahsetti.

Gündem

02.04.2024, 21:21

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP'de Genel Başkan Özgür Özel, Sinop'ta vatandaşlara seslendi. Konuşmasında hükümete eleştirilerde bulunan Özel, emeklilerin durumunun iyileştirilmesi gerektiğini belirtti. Emekli maaşlarına zam yapılmasını istediklerini söyleyen Özel, bunun için kendilerinin hazır olduğunu ifade etti. Özgür Özel, "Önümüzdeki pazartesi Meclis’i açalım, emeklinin zammını salı günü yapalım." dedi.

19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Adana Tuğba Yurt konseri nerede? 19 Nisan Adana Tuğba Yurt konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

ÖZEL'E SOĞUK DUŞ

Alana gelen ve vatandaşlara hitap etmeye hazırlanan Özgür Özel'i Sinoplu olan CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay takdim etti. Altay'ın takdim sırasında kullandığı ifadeler ise Özel üzerinde soğuk duş etkisi yaptı. Altay, partisinin genel başkanındna "çırağım" diye bahsertti. Engin Altay, Özgür Özel'i şu sözlerle takdim etti: "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde hep birlikte görev yaptığımız, birlikte Grup Başkanvekilliği yaptığımız şimdi artık partimizin sayın genel başkanımız olan ama düne kadar benim kardeşim, hatta benim çırağım sayılabilecek Özgür Özel'e hoş geldiniz diyoruz." 

Bu sözleri toparlamaya çalışan Özgür Özel ise şu ifadeleri kullandı: "Ben mecliste çıkarım, güzel bir konuşma yaparım, telefon çalar bakarım Kazım Altay. Engin ağabeyimizin rahmetli babası. 'Çok iyi dedin’ der, ‘En sevdiğim grup başkanvekili sen' der. Ben gülerim 'Engin ağabey var, Engin ağabeyi çok daha sevmiyor musun' derim. Der ki, 'evladım olarak severim ama grup başkanvekili olarak seni severim. O beni dinlemiyor bazen' derdi. Ve bana derdi ki bir gün Sinop’a genel başkan olarak geleceksin. "

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading